Nije bila zabrinuta

Slavna prijateljica atraktivne Srpkinje uskočila u badić koji bi rijetke nosile, pa u njemu pokazala i neke zavidne vještine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zita Vass zavodljivo je pozirala u seksepilnom badiću dok je snimala kampanju za poznati časopis u Malibuu, a to nije promaklo ni tamošnjim paparazzima.

Američka glumica i manekenka Zita Vass pokazala je svoje seksi tijelo na snimanju na jednoj od plaža Malibua za magazin Sports Illustrated, a sve su to popratili i tamošnji paparazzi.

32-godišnja Zita na sebi je nosila odvažni badić za koji bi rijetki imali hrabrost jer malo toga ostavlja mašti. No čini se kako se zgodna brineta nije brinula hoće li u njemu otkriti više, pa se u jednom trenutku odlučila popesti na strme stijene gdje se zavodljivo izvijala, a svoje je čari pokazala i u morskom plićaku.

Zita se sa samo 10 godina počela baviti manekenstvom i nekoliko godina kasnije zamijetili su je ljudi iz američkog magazina Maxim, a krasila je naslovnice češkog i južnoafričkog izdanja tog časopisa. Danas se uspješno bavi i glumom pa se pojavila u seriji "Californication" i horor-filmu "Djeca kukuruza", a dobra je prijateljica sa srpskom glumicom Teodorom Đurić, koju je upoznala na Tajlandu i zajedno su proputovale pola svijeta.

"Zovem je moje tajno oružje jer govori šest jezika i trenira krav magu", napisala je Zita svojedobno o Teodori na Instagramu i istaknula da joj je ona uzor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene