Na Zrću

VIDEO Zgodne Australke 'zapalile' atmosferu u Noi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na središnjem partyju sezone Noa Beach Club ugostio je Nervo, popularne australske blizanke, kojima ovo nije prvi posjet Lijepoj našoj!

Atraktivne blizanke Nervo sinoć su atmosferu u Noi na Zrću dovele do usijanja. Australske DJ-ice bacile su u delirij sve ljubitelje elektronske glazbe, a koliko su se one svidjele Hrvatskoj, toliko se i Hrvatska svidjela njima.

Pogledaj i ovo showbuzz Luda zabava FOTO Modni dizajner zabavljao se na Zrću u društvu ljepotica

'Jučer smo stigle i prvo smo malo odspavale, a onda imale i ukusan obrok. Probale smo brojne morske delicije. Sve ovo izgleda odlično, bolje nego što smo očekivale', rekle su Australke.

Vruća ljetna patrola u Beach Clubu NOA - Pogledajte kako je bilo!

Iako svjetska DJ scena nepisanim pravilom većinom pripada muškoj populaciji, djevojke tvrde da im je za uspjeh trebalo isto što i njihovim muškim kolegama.

'Svima je teško, bili vi muškarac ili žena, no sretne smo što su nam kolege podrška i sviđa nam se što smo jedne od rijetkih ženskih DJ-a. Nama bolje', smiju se Nervo.

A iako je i Zrće do sad imalo imidž mjesta za muške izlaske, sinoć su u tulumarenju dobili i podršku poznatih dama. O kome se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene