Sljedeća na redu za odgovaranje na paprena pitanja bila je i naša Valentina Walme, a pogledate je li iskreno odgovorila na sva pitanja!

Galerija Valentina Walme Valentina Walme Finalisti showa Ples sa zvijezdama +27 Valentina Walme i Pedro Soltz

U sklopu igre odgovaranja na paprena pitanja koja je pripremila ekipa In magazina, Valentina Walme je bila jedna od natjecateljica koja je odgovarala, a na prvo pitanje jesu li se ona i njen plesni partner ikad posvađali na probama na što je Valentina odgovorila da se stvarno nikad nisu posvađali.

Vezani članci Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima! Valentina Walme i Pedro Soltz Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

''Ovo će se činit nemoguće, ali zaista nijednom se nismo posvađali. Imali smo samo jedan trenutak prije rumbe kad sam ja bila u PMS-u i onda mi je Pedro samo rekao: ''A moraš biti malo ljubaznija.'', rekla je kroz smijeh Valentina.

Sljedeći papir koji je izvukla sadržavao je rečenicu koju je Valentina morala nastavit.

''Muškarci koji znaju dobro plesati sigurno znaju dobro i…'' pa je nastala neugodna tišina, a Valentina je kroz smijeh politički odgovorila da dobro znaju voditi.''

Davor Garić je na to odgovorio: ''U plesu.'', što je Valentina potvrdila, a potom nahvalila svog dečka Marka Petrića koji se također natjecao u showu, ali je u polufinalu ispao s partnericom Gabrielom.

''Marko je talentiran na svim poljima, čovjek crta, glumi, pleše, pjeva, imitira…''
A Garić je zaključio kako je Valentina prava sretnica.

Hoće li Valentina biti prava sretnica i ove nedjelje u finalnoj emisiji kad će se sa svojim partnerom Pedrom natjecati protiv tri plesna para, Sandija i Helene, Jelene i Marka i Filipa i Paule, saznat ćete u 20.15 na Novoj TV.

Zaručnica pokojnog Liotte viđena prvi put nakon šokantne smrti, vratila se u njihov dom u Kaliforniji Jacy Nittolo Jacy Nittolo Ray Liotta +5 Ray Liotta

Video pijane Adele postao hit u kratkom roku, nikako joj nije bilo jasno kako svi odjednom znaju tko je ona! Adele Adele Adele +20 Adele

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju