još je pod dojmom

Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Pedro Soltz Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 PEDRO I VALENTINA Ples sa zvijezdama ep 12 Valentina Walme, Pedro Soltz i Maja Šuput Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro i Valentina Valentina i Pedro Pedro i Valentina +19 Valentina Walme Galerija

Valentina Walme oglasila se na Instagramu nakon što su ona i Pedro Soltz pobijedili u showu "Ples sa zvijezdama", a u objavi se zahvalila i bratu Alanu Walmeu te dečku Marku Petriću koji su se također natjecali.

Valetnina Walme i Pedro Soltz pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama" u kojem su im konkurencija, među ostalima, bili i Valentinin brat Alan Walme te dečko Marko Petrić.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz ovo ne želite propustiti! Svjetski poznati Brazilac priredio predivnu posvetu ljubavi supruzi Hrvatici i njihovom prvom spoju!

Valentina se nakon velikog finala oglasila na Instagramu gdje se zahvalila svima koji su ih podržavali, a posebnu posvetu dobio je Pedro.

"Dragi ljudi! Još nisam svjesna što se jučer dogodilo, još se dojmovi nisu slegli, suze, sreća i ponos se izmjenjuju konstantno. Htjela bih se zahvaliti svima koji su sinoć glasali, vi ste nam donijeli tu pobjedu i hvala vam na svakoj poruci, komplimentu i podršci! Hvala Alan Walme i Marko Petrić koji ste bili uz mene kroz cijelu sezonu, a najviše sada u finalnom tjednu, bez vas bi ovo bilo nemoguće! Hvala publici u studiju koja je navijala za sve bez obzira tko su njihovi favoriti. Veliko hvala svim kandidatima i finalistima, osjetila se ljubav i dobra energija u studiju i zato su nas ponijele emocije. Hvala produkciji, sektoru šminke, frizure, sektoru kostima, kamermanima, rekviziterima na fenomenalno odrađenom poslu! A ti Pedro Soltz si apsolutno zaslužio ovu pobjedu! Tolika predanost, marljivost, ludost, profesionalnost, dobrota, brižnost, volja i snažan um su osobine koje su me oduševile kod tebe. Rekao si DA svim mojim ludostima i kreativnim procesima, vjerovao mi i bio mi plesni partner za poželjeti, s tobom je svaki ples bio priča ispričana na naš način i hvala ti što si obogatio moj (plesni) život. I love you!" napisala je Valentina uz fotke i snimke nastupa s Pedrom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Pratitelji su je u komentarima Pedra i Valentinu obasuli čestitkama i poručili im da su zasluženo pobijedili, a nisu odoljeli ni prokomentirati njihova isklesana tijela.

''Nismo se ovome nadali, ovo je nevjerojatno. Pobjeda nam je bila sam ulazak u finale ", rekla je kratko Valentina nakon proglašenja pobjednika, a Pedro od suza nije mogao ni govoriti i emocije su ga preplavile.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 7 Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak +21 Albina Grčić i Mario Ožbolt Celebrity Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +22 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene