''Konak kod Hilmije''

Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović!

Tarik Filipović - 5 Tarik Filipović - 5 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 4 Tarik Filipović - 5 Tarik Filipović - 3 Tarik Filipović - 2 Tarik Filipović - 1 +0 Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Galerija

Uskoro na Novoj TV s emitiranjem započinje nova humoristična serija. ''Konak kod Hilmije'' će vas sigurno nasmijati do suza. Glavne su uloge povjerene Emiru Hadžihafizbegoviću koji glumi vlasnika konaka i Tariku Filipoviću koji se odlično snašao u ulozi njemačkog komandanta Her Šilinga. Naša Ivana Nanut razgovarala je s Tarikom koji joj je otkrio zašto uživa u smijehu, što je sve osmislio za potrebe uloge Her Šilinga, te razmišlja li njegov sin o glumi ili nogometu.

Ako uživate gledajući kultnu humorističnu seriju ''Lud, zbunjen, normalan'', onda nikako ne smijete propustiti uskoro pogledati novu, jednako zabavnu i urnebesno smiješnu seriju na Novoj TV - 'Konak kod Hilmije'.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!


''Ideja za seriju ''Konak kod Hilmije'' je došla iz ''Lud zbunjen normalan'' gdje je Faruk snimao svoju seriju koju je pisao Izet i onda se to događalo u Sarajevu početkom Drugog svjetskog rata i kao vlasnik konaka hotela bio je Hilmija. To su producenti vidjeli, zaključili da bi to mogla biti zasebna serija i onda je tako krenulo'', objašnjava Tarik Filipović. 

Naime 'Konak kod Hilmije', osmislio je i napisao Feđa Isović, isti onaj autor koji je stvorio slavnu obitelj Fazlinović. U glavnim su ulogama Emir Hadžihafizbegović i Tarik Filipović. Tarik glumi njemačkog visokog oficira, komadanta grada Sarajeva Her Šilinga.

''S radošću smo pristupili tome, a kako se serija rasplamsavala tako smo uživali u tome kao rijetko kad - svi glumci, svi statisti'', priča nam Tarik. 

''Serija je smještena u vrijeme drugog svjetskog rata u Sarajevo. Počinje dolaskom njemačkih trupa u Sarajevo, ja igram komandanta grada Štumafirera Šilinga koji dolazi i odabere to mjesto jer mu je blizu i spava kod Hilmije, Hilmija ima kćer koja je aktivistica partizanska i osnovna ideja je da je sve sveto i da ništa nije sveto'', priča Tarik. 

Her Šilinga ne krasi pretjerana inteligencija, teško shvaća što se događa, a i kada shvati, ništa mu nije jasno. Naš popularni glumac osmislio je do najsitnijih detalja način govora, ponašanje i karakter osebujnog njemačkog oficira.

Humor je danas zaštitni znak lika i djela glumca Tarika Filipovića, koji se za studiranja na zagrebačkom studiju glume prije vidio u dramskom nego satiričkom kazalištu, gdje je na kraju završio.

''Volim se nasmijati jer mislim da je smijeh stvarno lijek za koji ne trebate recept i manjka ga'', smatra Tarik. 

Tarik trenutačno radi na tri predstave, a vrijeme izolacije iskoristio je kako bi pogledao sve filmove i serije koje zbog posla nije stizao, a napisao je i jedan filmski scenarij. U domu koji dijeli sa suprugom Lejlom Šehović i djecom, mlađi sin, u šali kaže, kopija je oca te naginje i glumi.

Svakako ne propustite uskoro pogledati novu seriju ''Konak kod Hilmije'' na Novoj TV, a kako Tarik kaže...

''Nakon tri epizode obećavam, nećete moći stati'', zaključio je, pa ga vrijedi poslušati. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene