Prava mala filmska priča

Trnoružica na slavonski način: Tamburaški sastav Garavi objavio novu pjesmu i zanimljiv videospot!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tamburaški sastav Garavi Tamburaški sastav Garavi Tamburaški sastav Garavi Tamburaški sastav Garavi Tamburaški sastav Garavi Tamburaški sastav Garavi Garavi (Foto: PR) Garavi (FOTO: Facebook) Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) +1 Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Gordan Trtanj) Galerija

Garavi su zasigurno jedni od najveselijih domaćih tamburaša. A njihov novi spot prava je mala filmska priča, u kojoj glavnu ulogu ima Trnoružica, baš kako se i zove njihova pjesma.

Priču o Trnoružici već svi dobro znamo no ova koju su pripremili Garavi malo je drugačija. Ova princeza zaspala je u srcu Slavonije i dobila svoju pjesmu.

Pogledaj i ovo Garavi, Pasika (FOTO: Facebook) Pojačajte zvučnike I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom

Slavonska Trnoružica na kraju je ipak imala malo drugačiji završetak od onog klasičnog. Jer srce uspavane ljepotice nije osvojio princ, pa čak niti jedan članih Garavih, već čarobnjak.

''U našim spotovima sve je moguće pa tako i to, Silvio je htio biti princ ali nije mu baš išlo'', govori Alen, član sastava. 

Možda se i to promijeni jer kako su najavili na kraju videospota nastavit će se ova priča. Garavi su već dobro poznati po tome da se potrude oko ekranizacije pjesme, a bez problema su uskočili i u kostime.

A kao i svim glazbenicima ova pandemija im je teško pala. No osim što su imali online svirke i probe, otkrivali su se i neki novi talenti.

''Cvijeće nam je vrhunski. Što smo još posadili? Povrće, dosta onako rajčice, krastavce, luk. Moramo priznati da smo se dobro zabavili, zajednički s obiteljima, znači u većem krugu po epidemiološkim mjerama. Lijepo smo kuhali, družili se, pjevali, svirali'', priča Alen. 

Sve to ne bi bilo moguće bez potpore obitelji, a oni se druže već desetljećima, mijenjali su se tu i članovi, no ono što je uvijek stalno je dobra atmosfera i ime.

''Kad smo još bili mladi i mali onda smo znali jedno šest pjesama, između ostalog bila je i Garavušo garava i onda cure tamo pa ajmo garavušu, pa Garavi aj Garavušu i onda kad je došlo vrijeme kako da se zovemo Garavi odakle potječe i legendarno ime'', priča Silvio. 

Iduću svirku zakazuju već u četvrtak na Đakovačkim vezovima gdje će pjesmom i veseljem još jednom pokazati zašto su među traženijim tamburašima u svom kraju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Vlašić Nikola Vlašić Nikola Vlašić s nagradom za igrača utakmice (Foto: Facebook) Nikola Vlašić (Foto: GOL.hr) +1 Nikola Vlašić (Foto: AFP) Celebrity Naš reprezentativac dobio prvo dijete nekoliko dana prije utakmice sa Španjolskom, sretnu vijest je vješto skrivao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene