otkriveno i ime

Naš reprezentativac dobio prvo dijete nekoliko dana prije utakmice sa Španjolskom, sretnu vijest je vješto skrivao

Nikola Vlašić Nikola Vlašić GOL.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Vlašić Nikola Vlašić Nikola Vlašić s nagradom za igrača utakmice (Foto: Facebook) Nikola Vlašić (Foto: GOL.hr) Nikola Vlašić (Foto: AFP) +0 Nikola Vlašić (Foto: AFP) Galerija

Nikola Vlašić i njegova supruga Ana prije nekoliko dana su dobili prvo dijete, a vijest su vješto skrivali od javnosti.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić i njegova supruga Ana dobili su prvo dijete prije nekoliko dana, no tu su informaciju skrivali od javnosti. 24sata javlja kako su sinčiću dali ime Noa.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić suprug objavio video Pogledajte emotivnu proslavu Blanke Vlašić nakon pobjede Hrvatske, zna se na koga je bila najponosnija!

Nikola i Ana pred oltar su stali prije nešto više od mjesec dana, a u vezi su bili pet godina. Vjenčali su se u Splitu, no žive u Moskvi, gdje Nikola igra za CSKA. Svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti i sve detalje čuvaju za sebe.

Iz obitelji Vlašić komentirali su kako je u njihovoj obitelji puno lijepih emocija posljednjih nekoliko dana. Nikolu Vlašića je inače u Kopenhagen došla bodriti i sestra Blanka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Celebrity Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene