Pozirala u toplesu!

Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali

Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Galerija

Halle Berry je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira okrenuta leđima kameri u toplesu i prozirnoj suknji koja je otkrila njezinu tetovažu.

Glumica Halle Berry s godinama kao da izgleda samo sve bolje i teško je povjerovati da će ovo ljeto napuniti 55 godina.

Pogledaj i ovo Halle Berry "Da bar i ja tako izgledam" Pogledajte fotografiju zbog koje je teško povjerovati koliko ova žena ima godina: "I s 90 će biti ovako prekrasna!"

Na svojem Instagramu često objavljuje fotke na kojima se hvali svojim tijelom bez mane, a posebno su joj draga toples izdanja.

A Halle je sada obožavatelje počastila još jednom svojom fotkom na kojoj nema grudnjak, ali je kameri okrenula leđa pa se u centru pažnje našlo nešto drugo.

"Ljubav je uvijek odgovor", napisala je uz fotku na kojoj nosi prozirnu suknju duginih boja u kojoj je obilježila Mjesec ponosa LGBTIQ osoba i koja je otkrila njezinu tetovažu na stražnjici koju rijetko pokazuje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Taj detalj nikako nije mogao promaknuti njezinim obožavateljima koji su je u komentarima obasuli pitanjima oko tetovaže, a Halle im je odgovorila da je ima već 30 godina.

Dobila je i brojne komplimente na račun svojeg izgleda, a fanovi su se složili da je i dalje jedna od najljepših žena u Hollywoodu.

Inače, Halle je od prošlog ljeta u vezi s pjevačem Vanom Huntom (51), a prije njega je imala buran ljubavni život i iza sebe ima tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene