Uz Grašu i Hanu

Malena Alba nije propustila spektakl svoga djeda Tončija u Beču, evo kako je ona sve doživjela

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tonči Huljić - 1 In Magazin: Tonči Huljić - 2 In Magazin: Tonči Huljić - 3 In Magazin: Tonči Huljić - 4 In Magazin: Tonči Huljić - 5 In Magazin: Tonči Huljić - 6 In Magazin: Tonči Huljić In Magazin: Tonči Huljić Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 +9 Tonči Huljić Galerija

Tonči Huljić donio je Mediteran u srce Beča. Zasvirao je u jednom od najstarijih i najljepših parkova u austrijskoj prijestolnici, a na pozornici su mu se pridružili Jelena Rozga, kći Hana te zet Petar Grašo, na čiji se račun Tonči Huljić i našalio. Djelić atmosfere s tog jedinstvenog događaja donosi Dijana Kardum u prilogu IN magazina.

Kultna lokacija i jedna od glavnih turističkih atrakcija u Beču - Kursalon Hübner bio je kulisa jedinstvenog glazbenog događaja. Na mjestu na kojem se godišnje se održi više od 500 koncerata klasične glazbe zasvirao je Tonči Huljić, njegov orkestar i gosti.

"Umoran sam, ali sretno i zadovoljno umoran. Ovo je početak, dogodine očekujem misu, ne na ovome mjestu, nego na jednom drugom isto spektakularnom mjestu. Tako da, ja ne znam više što kazati. Čovjek negdje postavi granicu svojih snova, a ono što je meni bitno je to da moji snovi nemaju granica bez obzira na moje godine", izjavio je Tonči.

Tonči i njegov orkestar održali su čak dva koncerta u jednom danu. Ovo je prvi put da se u okviru najvećeg parka u Beču održao komercijalni koncert.

"To je bio jedinstven doživljaj, evo unučica plače vani jer joj se već spava. Ponoć je već prošla, a ja vas ovim putem pozivam da dođete u Split, u Beč i kad sljedeći put budem u Beču, dođite slobodno. Bilo je odlično, atmosfera fantastična. Još uvijek je više naših, naše publike, ali oni koji su prisustvovali s druge strane ograde vjerojatno će dogodine sami doći.", poručio je Tonči. 

Osim dobre glazbe nije nedostajalo ni humora. Prilikom Grašinog dolaska na pozornicu Huljić se našalio te mu rekao da mu je žena sve pripremila.

"Od samog početka mi se izuzetno svidio taj koncept Tončija Huljića da spoji taj Mediteran i sve te različite dijelove mediteranske duše, koje nosi muzike od Tunisa, Maroka, preko naših predjela, Italije pa i Španjolske. Sve ovo što je radio ima, miris Mediterana kroz neke razne aspekte", zaključio je Petar Grašo.

"Malo smo tu kao došli začiniti Grašo i ja, bilo je fenomenalno, fenomenalna publika, baš sam sretna što se Tonču ispunila ova velika želja i svi smo sretni i ponosni - zbog ovoga čovjeka ovdje - umornoga", dodala je Jelena Rozga. 

Ovo je tek početak priče Huljića i Beča, naime već sljedeće godine u ovo vrijeme dogovara se izvedba njegovog drugog projekta - pop Mise Mediterane.

"Idemo dalje s instrumentalnim koncertima Mediteraneo i pop-misom Mediterana. Čeka nas Južna Amerika, čeka nas Sjeverna Amerika. Tako da ekipa koja je sa mnom je stvarno top pripremljena, ali ovakva putovanja su dosta iscrpljujuća, mijenjati deset tisuća kilometara nije jednostavno, ali evo nadam se da se to na nama ne primijeti", zaključio je Tonči.

Ta divna bečka noć i posjetiteljima i izvođačima ostati će u lijepom sjećanju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!  

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 +19 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Nekad i sad Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene