Startaj Hrvatska!

Šlag na torti za kraj godine: Mesne delicije oduševile Hrvate i postale hit-proizvod 2023. godine!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Startaj Hrvatska - 1 Startaj Hrvatska - 2 Startaj Hrvatska - 3 Startaj Hrvatska - 4 +0 Startaj Hrvatska - 5 Galerija

Projekt Startaj Hrvatska dobio je ovogodišnji hit-proizvod. Mesne delicije Tabay u kombinaciji s ukusnim umacima pokazale su se kao dobitna kombinacija. Iza njih stoji trojac iz Zadra, čiju će obitelj uskoro razveseliti prinova. Titula hit-proizvoda stigla je kao šlag na torti itekako uspješne godine.

Hit-proizvod četvrte sezone 2023. godine je Tabay!

Mesne delicije bračnog para Ive i Tomislava te njegova brata Marka oduševile su Hrvate. Proglašenje da je upravo Tabay hit-proizvod dočekali su u šoku, ganuti do suza.

''Još uvijek sam potresen, previše je tu emocija i sve prođe kroz glavu, svih tih 10-ak mjeseci prođe u sekundi kad čuješ svoje ime, ime svoje firme'', rekao je Tomislav Tabaj, nositelj titule hit-proizvoda četvrte sezone projekta Startaj Hrvatska.

''Iskreno, puno truda i rada je bilo uloženo, ali ništa nije bilo teško, bile su izazovne situacije, poslije ovog smo zaboravili sve što je bilo loše i ružno'', govori Marko, nositelj titule hit-proizvoda četvrte sezone projekta Startaj Hrvatska.

Oni su pokazali najveći napredak u projektu i dokazali se kao pouzdan i odgovoran dobavljač.

''Naravno, taj se poduzetnik mora razvijati i dalje nakon projekta i za njih sam poprilično siguran da će i dalje opstati kao poduzetnici'', dodao je Helmut Fenzl, predsjednik uprave Spar Hrvatska.

''S obzirom na to da su Hrvati nekako mesojedi, ne čudi me ovaj izbor doista je odličan. Ja sve volim testirati i tako sam i njihove proizvode Tabay. Čestitke im, doista im predviđam svijetlu budućnost'', rekla je Mia Kovačić, voditeljica projekta Startaj Hrvatska. 

Njihova rebarca i trgana svinjetina pripremljeni metodom sous vide bit će uvršteni u sve trgovine Spar i Interspar diljem Hrvatske i dobit će dodatnih godinu dana ugovora.

''Ovo je bio božićni poklon, a beba stiže za rođendan, tako da je stvarno vrlo emotivno ova godina'', rekla je Iva Tabaj. 

Emotivno je bilo i za ostale kandidate, a svi su iz projekta izišli s potpisanim ugovorom sa Sparom, koji će im u idućem razdoblju dati ekonomsku sigurnost.

''To je dodatna motivacija i poticaj za razvijanje samog proizvoda i asortimana'', rekla je Marija Kuća. 

''To je financijska sigurnost jer znaš da ćeš raditi, da ćeš moći sve platiti'', dodala je Matea Briški. 

''Mi smo drugi proizvod pripremili, nestrpljivo ga iščekujemo, a opet da nema Spara, da nema tog ugovora, taj drugi proizvod ne bi mogao izići van'', dodao je Danijel Horvat. 

Ako i vi imate jedinstven proizvod u koji vjerujete, prijavite se u novu sezonu projekta Startaj Hrvatska već sada jer prijave su otvorene.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene