Pratili ga

Strahuje za sigurnost sina Aleksandra

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina proživljava vjerojatno najdramatičnije trenutke u životu.

Nepoznati je dvojac danima pratio i fotografirao njezino dijete.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Severina je prošlog tjedna policiji prijavila dvojicu nepoznatih muškaraca koja su tri dana pratila njezina dvogodišnjeg sina Aleksandra, neslužbeno nam je potvrđeno iz zagrebačke policije.

Tko je zapravo muškarac u crnom koji je uvijek uz Severinu?

Korpulentni dvojac danima je hodao ulicom u kojoj živi poznata pjevačica i nadzirao ulaz u zgradu. Severina otad malenog Aleksandra ne ispušta iz vida, povela ga je tako i na humanitarni koncert na Trgu bana Jelačića:

'Ko sva djeca, on je živ. Drago mi je da je takav, samo aj ne mogu još trčat, mene noga boli, a on to zna pa iskorištava', rekla je Severina.

 

Uz to što su nadzirali zgradu u kojoj pjevačica živi sa sinom, sumnjivci su dijete koje je bilo s dadiljom pratili i u obližnji park. I ondje su ga fotografirali.

Uplašena dadilja odmah je nakon incidenta obavijestila Severinu, koja je pak alarmirala svojeg menadžera Tomicu Petrovića. Nakon dojave Petrović je automobilom krenuo na mjesto događaja, gdje je zatekao jednog od sumnjivaca i pokušao ga fotografirati u svrhu dokaza. No muškarac je u tom trenutku nasrnuo na Severinina menadžera, pokušavši ga udariti u glavu.

 

Petrović je udarac izbjegao, no napadač je nogom oštetio njegov automobil. Iako je policija napravila zapisnik o događaju, zasad ne postoje elementi kaznenog djela na temelju kojih bi se pokrenula istraga.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene