Dvije ranjene duše

Nova ljubav u Sanjinom životu: ''Bila je zavezana za stup, usred zime na niskim temperaturama''

Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +0 Četveronožna prijateljica Sanje Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Predstavljamo vam najbolju četveronožnu prijateljicu Sanje Doležal. Njezino ime je Missy.

Početkom ove godine Sanja Doležal postala je bogatija za još jednog člana obitelji. Još ne puže, ali već hoda, no ne na dvije, nego četiri noge. Ona je Missy. Svojim je šapicama obrisala suze i vratila osmijeh na Sanjino lice koju je prošle godine zauvijek napustila njezina 14 i pol godišnja westerijerka Žeža.

Pogledaj i ovo Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Neobičan potez Neprepoznatljivi bivši seks-simbol žlicom hranio psa u restoranu, smjestio ga je čak i u dječju stolicu

''Znala sam da ću imati psa sigurno, međutim trebalo mi je neko vrijeme, htjela sam malo otugovati u miru, ali moji prijatelji to nisu dozvolili. Nju su pronašli preko društvenih mreža u predgrađu Osijeka zavezanu za stup, usred zime na niskim temperaturama i kad su je vidjeli rekli su, to je pas za Sanju organizirali prijevoz, doveli mi je na selo'', prepričava nam Sanja.

Danas jednoipolgodišnja Missy Sanju je upoznala kad je imala pet mjeseci. Dvije ranjene duše, obostranu ljubav "nanjušile" su već pri prvom susretu.

"Otvorila sam vrata kuće. Ona je utrčala ko munja veselo. Odmah mi je skočila u naručje, i to je bila ljubav na prvi pogled, tu se nema što reći. U svakom slučaju unijela je ponovo radost, veselje u moj život", govori Sanja.

Ljubav se ljubavlju množi pa su Sanja i njezina mezimica već 10 mjeseci nerazdvojne. Missy je prati čak i do toaleta, a Sanja nam uz osmijeh priznaje da nerijetko iz svojeg zaluta i u njezin krevet. U vrlo kratkom vremenu još jednom se uvjerila da je izreka "pas je čovjekov najbolji prijatelj" zaista na mjestu. Ne kaže se bez razloga i - "kakav vlasnik, takav pas!"

"Voli papati kao ja! Ja nisam toliko razigrana zbog godina kao ona, ali da sam malo šašava kao što je Missy šašava, to sigurno. U svakom slučaju moji prijatelji su dobro procijenili kad su rekli, to je pas za Sanju. Jer ja jesam razmišljala o novom psu, udomljenom i gledala neke male, možda mirnije, ali nije još vrijeme za malog i mirnog psa", kroz smijeh će Doležal.

Iako nemirna duha, u toplini doma svakodnevno pokazuje svoju nježniju stranu.

"Ovo čudovište malo je posebno po tome što je izuzetno mazna. Ona je pas koji vani trči, koji je u akciji i koja kad šećemo šumom ganja divljač , ali kad smo kod kuće , doslovno svaku sekundu mora biti negdje priljubljena uz mene . Dosta je onako posesivna i zaštitnički prema meni se ponaša, tako da ne bi se baš dobro proveo netko tko bi prenaglo prišao meni", otkrila nam je.

A što nam je još otkrila Sanja Doležal, pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Karmen je Marka vezala lisicama: Što se dogodilo nakon što se začuo muški glas?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Severina (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +3 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) +5 Asia Argento (Foto: Profimedia) Celebrity Bivši suprug Nine Morić u vezi s velikom ljubavi nedavno tragično preminulog slavnog kuhara
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene