Oduševljeni glumci

Holivudske zvijezde tijekom pauza uživaju u Rovinju: ''Hrvatska ima predivan morski krajolik''

Ryan Reynolds (Foto: IN Magazin) Ryan Reynolds (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: IN Magazin) Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson (Video: IN Magazin) Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson (Foto: IN Magazin) +0 Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Galerija

Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds iz Rovinja uskoro sele u Zagreb.

U kišnom se Rovinju već nekoliko dana snima akcijska komedija "The Hitman's Wife's Bodyguard", u kojem glume holivudske zvijezde Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds. Nastavak je to popularne američke uspješnice čiji je prvi dio zaradio više od 170 milijuna dolara diljem svijeta. Redatelj filma je Patrick Hughes, a Rovinj će, prema pisanju medija, ‘glumiti’ talijansku Amalfijsku obalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arriving to a new magical location #hitmansbodyguard2 @samuelljackson #soniaisback Llegando a una nueva y Magica locación! #soniaestaderegreso 📸 @samanthalopezs

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Pogledaj i ovo showbuzz Holivudska diva Za nju samo najbolje: Salma Hayek napustila set u Rovinju u crnom Mercedesu te uz pomoć asistenta

Nakon što snime sve scene u pitoresknom istarskom gradiću, filmski set se seli u Zagreb i Trst. No već pri samom dolasku u Rovinj, zvijezde su se na društvenim mrežama pohvalile karizmatičnim i čarobnim ljepotama rovinjskih uličica, grada i obale.

''Hrvatska ima predivan morski krajolik'', rekao je Ryan jednom prilikom. 

Ryan Reynolds već je sedam godina u sretnom braku s glumicom Blake Lively, s kojom ima dvoje djece. Iako slove kao najljepši holivudski par, privatan život oduvijek su držali podalje od očiju javnosti. U Rovinju je u ponedjeljak snimao scene sa slavnim Samuelom L Jacksonom, a bez obzira na vrijeme, glumci su bili sjajno raspoloženi. U razgledavanje Lijepe naše još uvijek nisu stigli.

I dok još jedino Ryan nije objavio fotografiju Rovinja, legendarni 70-godišnji glumac Samuel L. Jackson na svojem je instagram profilu već prvog dana objavio nekoliko fotografija te napisao: "Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled". Simpatični glumac u sretnom je braku već 39 godina i ima kći Zoe. Zahvaljujući svojoj karizmatičnosti, Samuel je zaposleniji nego ikad, ove godine gledat ćemo ga u čak pet filmova.

I dok dečki snimanju i igraju se lopova i policajaca, njihova kolegica Salma Hayek Pinault slobodno vrijeme u Rovinju koristi uživajući i fotografirajući se u predivnom biseru istarskog poluotoka. Jučer je objavila fotografiju pokraj najpoznatijeg rovinjskog spomenika, crkve svete Eufemije. Naime, i Salma je u sretnom braku s francuskim milijarderom i vlasnikom modnog carstva Henrijem Pinaultom. Par se vjenčao na Valetinovo prije 10 godina, a imaju i kćerkicu Valentinu, zbog koje je glumica uz svoje prezime dodala i suprugovo.

Glumačka trojka uskoro se seli u Zagreb, a gradu Rovinju ovo nije prvi glumački angažman. Naime, za potrebe filma o princezi Diani, koju je utjelovila Naomi Watts, istarski gradić glumio je Monte Carlo. S obzirom na to koliko se američkih visokobudžetnih filmova trenutačno snima u Hrvatskoj, možda uskoro dočekamo da Lijepa naša jednom prilikom odglumi upravo Lijepu našu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Ronald Sataić i Nicol Brekalo (Foto: Promo) Ronald Sataić i Nicol Brekalo (Foto: Promo) Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) +7 Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) Celebrity Prelijepa Nicol iz "Ljepotica i genijalaca" na Instagramu prati samo dvije osobe, evo tko su one

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene