Ubojite obline

Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio!

Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek (Foto: Profimedia) +0 Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Galerija

Samuel L. Jackson u Rovinju je na setu holivudskog filma čvrsto zagrlio svoju kolegicu Salmu Hayek, a jasno nam je i zašto. Salma svojim izgledom oduševljava.

Nove fotografije sa snimanja holivudskog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" pokazuju kako se dobro glumački kolege slažu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Holivudska diva Za nju samo najbolje: Salma Hayek napustila set u Rovinju u crnom Mercedesu te uz pomoć asistenta

Samuel L. Jackson tako je za potrebe snimanja žestoko obgrlio glumačku divu Salmu Hayek, koja je za tu prigodu bila utegnuta u crni lateks kombinezon koji je savršeno istaknuo sve njene obline. 

Da se dobro zabavljaju na snimanju u Rovinju, glumci su već dokazali svojim objavama na društvenim mrežama. Divili su se ljepotama Rovinja, kao i uživali u lokalnim hrvatskim proizvodima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This new location looks promising! Croatia is lovely at first glance!#hitmanswifesbodyguard#rovinj

Objavu dijeli Samuel L Jackson (@samuelljackson)

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson velike su glumačke ličnosti koje trenutno u Rovinju, koji "glumi" talijansku Amalfi obalu, snimaju nastavak filmske uspješnice, a očekuje se da će se uskoro preseliti u Zagreb te tamo snimati na lokacijama Muzeja Mimara i školskom igralištu Klaićeve ulice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#behindthescenes #hitmansbodyguard2 📸 @samanthalopezs

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Crno latekst izdanje Salme Hayek tek je posljednja provokativna fotografija lijepe glumice, jer je svoje obožavatelje već počastila s nekoliko koje mame uzdahe, a snimljene su upravo u Rovinju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) +3 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Celebrity Hrvatski reprezentativac raznježio obožavatelje najnovijom fotkom na Instagramu: "Svaka čast majstore!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene