Kako mu stoji

VIDEO Za promjenu ima – BUJNU kosu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je odigrao brojne uloge te vodio najgledanije showove, nikad nije glumio u kratkometražnom filmu.

Proslavljeni hrvatski voditelj i glumac Rene Bitorajac iza sebe ima niz uloga u filmovima koji su osvajali kino publiku, ali i nagrade poput Oscara i Zlatnog Globusa. Zagrebačka publika ovih je dana imala priliku nasmIjati se povijesno-humorističnoj priči 'Poklon predsjednika Nixona', u kojoj Rene, za promjenu, ima bujnu kosu.

Pogledaj i ovo 5žena.com (Foto: Scena Vidra) Zabava zagarantirana "5žena.com": Kazališni hit Renea Bitorajca koji stereotipe i klišeje okreće u svoju korist

'Poklon predsjednika Nixona': Prvi i jedini kratkometražni igrani film u kojem glumi Rene Bitorajac

'Onda nije bilo ovak ljepotana kao ja bez kose, mislim je ali to su bili obično robijaši ili nešto drugo, pa sam evo bio prinuđen nosit periku. Ali je to nekakav retro stil i vrlo je zahvalan za zezanciju', kaže Rene.

Radovan Vujović i on glume Peđu i Stipu, niskorangirane obavještajce koji dobivaju zadatak prevesti poklon predsjednika SAD-a Richarda Nixona drugu Titu u njegovu ljetnu rezidenciju na Brijunima. Čini se kao zadatak koji je nemoguće zeznuti. 'Ideja je došla, jednom kad sam bio u Ljubljani na nekom sastanku smo pričali o tome kako je Tito dobio na poklon kamen s Mjeseca. I taman su bile te neke teorije zavjere, dal su opće Amerikanci sletjeli na mjesec i nekako nam se onda rodila ideja da možda to i nije pravi kamen s Mjeseca', priča Radovan.

No neće sve stati na ovih 26 minuta. Poklon predsjendika Nixona dobit će i svoje nastavke, a što vas čeka pogledajte u inMagazinu.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene