Imaju ljetni hit!

U kratkom razdoblju postali su prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a mogu se pohvaliti i prvom napunjenom Arenom!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maligani - 2 Maligani - 1 Maligani - 3 Maligani - 9 Maligani - 8 Maligani - 7 Maligani - 6 Maligani - 5 Maligani - 4 Maligani - 3 +2 Maligani - 2 Galerija

Nakon ''Svi znaju'', ''Tisuću milja'' i prošlogodišnjeg ljetnog hita ''Šinjorina'', Maligani su napokon otkrili kako su to ''Pali s Marsa''. Simpatična četvorka svoj nastanak duguje poznatom Mejašu - Nikoli Bosilju, a iako relativno mladi bend, mogu se pohvaliti i prvom napunjenom Arenom.

Čini se kao da su doista pali s Marsa jer Maligani su u kratkom razdoblju postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima.

''Radi se punom parom, evo, nakon što nam je prvi nastup zapravo bio pred 12 000 ljudi u fantastičnoj areni Stožice - mislim od nečega se mora krenuti. Najbolje je odmah u startu postaviti visoko letvicu'', govori Daniel Jurković. 

''Nakon pandemije smo svi možda pali s Marsa. Pogotovo kad su krenuli koncerti, sve se čini nekako novo, a Maligani su bend koji živi nekako u pozitivi i u veselju i to je spreman pokazati i dat ljudima'', govori Nikola Bosilj iz Mejaša. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Mejaši - 3 Opet imaju recept za zabavu! Mejaši otkrivaju slatke tajne iz obiteljskog života, ali i zašto češće nastupaju u inozemstvu, a najmanje u Hrvatskoj!

Veselu, ritmičnu i potpuno drugačiju novu pjesmu Maligana prati neobičan videospot. Naime, u Danielovoj glavi bitka se odvija s imaginarnim zombijima.

Poznati Mejaš ima pune ruke posla. Upravo je on krivac za nastanak Maligana. A uz djevojčicu Laru, koju je Nikola dobio prije gotovo 2 godine, Mejaše i videoprodukciju, teško pronalazi slobodno vrijeme.

''Teško je to kad zamisliš nešto u glavi prenijeti nekom drugom, najlakše je kad sam uzmem kameru ili nekog kamermana pa onda imam sve u svojim rukama. Nije teško, kad radiš ono što voliš, kad si u tome 100 posto, to jednostavno postane normalno'', govori Nikola. 

Ali Nikola tu ne staje! U pripremi je debitantski album Maligana, koji će obogatiti glazbenu scenu već ove zime.

''Poznavajući Nikolu, mislim da je on već napravio materijala za ono 5 albuma, ne jedan album'', kaže Daniel. 

Simpatičnoj četvorki iz Varaždina posljednji se pridružio vokal Daniel, zgodni 24-godišnji student, rodom iz Knina. Rekli su mu kako Dalmatinci i Zagorci ne mogu funkcionirati u bendu, ali Maligani dokazuju upravo suprotno. Jedino se još malo muči s kajkavskim.

''Kad se oni skupe na hrpu i još dođe klavijaturist koji nije stalni član i kad se oni naviju, ja ovako kao Pale sam na svijetu gledam, tako da ja pričekam da to ode i onda opet kad sjednemo za instrumente mislim da krenemo govoriti univerzalan jezik koji svi razumiju'', kaže Daniel. 

Nama se čini kako su zajednički jezik već pronašli upravo u pjesmama koje svi zaista dobro razumiju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jaclyn Smith - 1 Jaclyn Smith - 2 Jaclyn Smith - 3 Jaclyn Smith - 4 +8 Jaclyn Smith - 8 Nekad i sad Prije pola stoljeća glumila je u kultnoj seriji, a danas rijetki vjeruju da ima 76 godina: "Ti ne stariš!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 3 +4 Tamara Vučić - 6 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene