U svemu ga prati i cura

KAKAV FRAJER Ovakav se ne susreće svaki dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ples na šipki vezuje se uz žene, no ovaj mladić itekako rastura tu vještinu. Istrenirani i zgodni Petar na šipki pleše godinama, a u svemu mu pomaže i djevojka.

Na spomen plesa na šipki, na pamet nam padaju atraktivne ljepotice koje se zavodnički izvijaju pokazujući svoje umijeće, no taj ples nije stran ni muškarcima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Akrobacije koje izvodi jedan od najboljih domaćih plesača na šipki, 23-godišnji Petar Bruno Basić ostavit će vas bez daha. 'Moj radni dan počinje u 5, 6 ujutro kada odem na trčanje za kondiciju, poslije toga idu vježbe snage i istezanje, obično bude po tri četiri treninga u danu.

Državni je viceprvak u poledanceu, no uz lovorike, dolaze i bolni trenutci. Ozljede su neizbježne. 'Prije dosta godina sam slomio obje ruke, još mi je palac jedan pukao, onda sam slomio prsnu kost, to je najveća ozljeda bila, pazim se čuvam se ali to je neizbježno', priča Basić. Da sve bude lakše, pomaže mu njegova djevojka, koja također pleše na šipki. Što je još otkrio ovaj spretni ljepotan, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene