Koja vam se sviđa?

Od raskošnih krinolina s dijamantima do ljetnih haljinica: U kakvim su se vjenčanicama udavale poznate Hrvatice?

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 1 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 2 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 3 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 4 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 5 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 6 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 7 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 8 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 9 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 10 +18 In Magazin: Vjenčanice poznatih Hrvatica - 11 Galerija

Svila, čipka, dijamanti, perlice, dugački veo... Slavne Hrvatice paze do najsitnijeg detalja kada biraju vjenčanicu. Maja Šuput, Severina i Tia Mamić odlučile su se za raskošne vjenčanice dostojne kraljevskih dvorova, a Viktorija Rađa i Ines Bojanić za lagane ljetne haljinice u kojima su također izgledale savršeno. Vjenčanice supruga slavnih nogometaša pak izazivaju veliku pozornost. Ekipa In magazina istražila je kakve sve vjenčanice preferiraju poznate domaće dame.

Na taj posebni dan dame žele izgledati poput princeza. Dok neke biraju raskošne kreacije koje oduzimaju dah, druge se vode mišlju - manje je više. Pa bacimo oko na vjenčanice poznatih Hrvatica.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Petar Grašo i Hana Huljić uplovili su u bračnu luku, a sasvim očekivano, najveću je pozornost izazvala Hanina vjenčanica inspirirana pedesetima. Gola ramena i satenske rukavice, gumbići i til ukrašen uzorkom cvijeća i lišća bili su Hanin retro odabir.

''Ona je izrađena isključivo za nju, rađena je po nekakvoj njenoj osobnosti, to jest kako smo mi nju vidjeli. Moja supruga je odradila skicu i napravili smo par prijedloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 minuta i rekla evo to je ta koju želim'', govori modni dizajer Jurica Pirić. 

Najljepša sportašica lako bi odnijela i titulu najljepše mladenke. Antonija Mišura Sandrić svoju je vjenčanicu dala izraditi prema vlastitim idejama. Ana Jelušić odlučila se za jednostavnu čipkastu golih leđa, a Iva Majoli zabljesnula je u svilenoj vjenčanici koju je krasio dugački veo. Sportašice očito dobro znaju što žele, a pjevačice još bolje.

Franka je blistala u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herere. Sudbonosno DA golih je ramena izrekla i Maja Šuput.

Njezinu je vjenčanicu kreirao Marko Grubnić, a Severininu potpisuje Matija Vuica. Vjenčanicu Snježane Mehun, sada Schillinger, u kojoj je bosa po kamenjaru došetala do svojeg dragog, kreirao je njezin poslovni partner dizajner Antun Tin Brišar.

A što biraju bolje polovice poznatih sportaša?

Čilićeva supruga Kristina odlučila se za kreaciju Caroline Castigliano, dizajnerice luksuznih vjenčanica iz Velike Britanije. Supruga Ivice Kostelića Elin nosila je jednostavnu bijelu, a Andreja Kramarića Mia kratku dekoltiranu. Modrićeva supruga Vanja nosila je vjenčanicu boje šampanjca, a prikladnu varijantu za vjenčanje na brodu imala je Viktorija Rađa.

''Nakon uzimam i svega svi smo sletili u more. Genijalno, baš drukčije vjenčanje'', priča Viktorija Rađa.

Odabranica Dominika Livakovića Helena nosila je jednostavnu bijelu s prorezom i naramenicom na jednom ramenu. Supruga Tina Jedvaja Dina nosila je svjetlucavu s visokim ovratnikom, a Matija Vuica je kreirala raskošnu vjenčanicu supruge Duje Ćalete Cara, Adriane. Izabel Kovačić je izgledala kao milijun dolara u vjenčanici talijanskog dizajnera Antonia Rive, a Ivana Vida očarala je uskom vjenčanicom sirena kroja i dugim velom. Raskošna vjenčanica nije mogla sakriti emocije Simone Mijoković.

Bojana Gregorić Vejzović u prljavo bijeloj čipkastoj, a njezinoj kolegici glumici Ines Bojanić uz ovakav osmijeh odlično je pristajala bijela ljetna haljinica. Poput princeze iz bajke izgledala je manekenka Nikolina Minovska, a kasnije se presvukla u drugu vjenčanicu koju je kreirao Juraj Zigman. Tia Mamić blistala je u spektakularnoj vjenčanici dostojnoj kraljevskih dvora, baš poput Ive Šarić i i Ljupke Gojić Mikić.

Vjenčanicu od satena, kristalne čipke i perli Lucija Lugomer upotpunila je tradicionalnim dubrovačkim naušnicama.

''U znak mame i Dubrovnika koji je velik dio mene, sada i nas'', rekla je Lucija. 

Jer ipak su taj osjećaj sreće, pokoja suza radosnica i vjenčanica ono što će svaka mladenka pamtiti do kraja života.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene