Omiljena lica i emisije

Nova TV i ove godine ima čak osam nominacija za nagradu Zlatni Studio: ''Još nam je veća čast kada je to izbor vrhunskih profesionalaca!''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatni studio - 1 Zlatni studio - 2 Zlatni studio - 3 +0 Zlatni studio - 4 Galerija

Nova TV i ove godine ima čak osam nominacija za nagradu žirija i publike ''Zlatni Studio'' u šest kategorija, od kojih su u kategoriji reality show čak tri njezina formata.

Glumac Igor Mešin već odavno je dio mnogih zabavnih formata Nove TV i zato je omiljeno lice koje volimo gledati na TV ekranu. Za nagradu žirija i publike ''Zlatni Studio'' nominiran je u kategoriji TV voditelj/voditeljica:

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Velika mi je čast!" Evo tko će zamijeniti Melkiora i Damira u MasterChefu, chefu Vukiju pridružuju se dobro poznata imena!

''Uzbuđen sam, uvijek nekako mislim pa jesam ja to stvarno zaslužio, a onda to pređe u neku radost i sretan sam'', priznaje Igor. 

Za kategoriju TV novinara/novinarku godine nominiran je prekaljeni novinar informativnog programa Hrvoje Krešić. U kategoriji TV emisija među pet nominiranih uvrstio se Dnevnik Nove TV:

''Još veća nam je čast kada je to izbor vrhunskih profesionalaca koji su cijenjeni u našem televizijskom poslu, hvala im na povjerenju'', izjavila je Ksenija Kardum, urednica informativnog programa. 

U kategoriji reality show konkuriraju čak tri popularna zabavna showa Nove TV – MasterChef, Supertalent i Survivor. U kategoriji TV zabava nominiran popularni show ''Ples sa zvijezdama'':

''Ja sam jako sretan zbog cijelog tima, koji je radio posao više nego odlično i zapravo to je samo potvrda od svih od strane Nove TV da radi izuzetan posao'', zaključio je Marko Ciboci. 

Serija Nove TV i ove je godine prepoznata kod žirija Zlatnog Studija, pa je tako i najgledanija serija godine, ''Kumovi'' također dana na izbor publici koja će glasati za svoje omiljene TV formate i lica koji su se istaknuli u 2022.godini.

Glasati se može putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u Studiju Jutarnjeg lista.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores - 1 Dolores - 2 Dolores - 9 Dolores - 4 +5 Dolores - 5 Nekad i sad Sjećate se fatalne Dolores i njenog velikog hita ''Ostavi me''? Vratila se na scenu nakon 20 godina, evo koliko se promijenila od dana slave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Naša najseksi navijačica ljuta zbog medijskih napisa, jednu tvrdnju oštro je demantirala: "Lažna vijest!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene