Napokon!

'Nisam spavala cijelu noć, uzbuđenje me trese'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Još sam uvijek uzbuđena, vidite da još mucam...!'

U maniri velike svjetske zvijezde jutros je u Puli dočekana Nives Celzijus. Nakon dugih pet godina dobila je svog Kiklopa za Hit godine 2008.

Pogledaj i ovo showbuzz Traži svoje 'Gola istina': Nives Celzijus sudskom ovrhom traži svog Kiklopa!

Organizatori Sajma knjiga u Puli su se tek nakon prvomoćne presude Županijskog suda u Puli u korist lijepe spisateljice Nives Celzijus i prijetnji ovrhom od 55 tisuća kuna, odlučili Nives ipak dodijeliti Kiklopa za knjigu Gola istina.

'Još sam uvijek uzbuđena, vidite da još mucam, nisam spavala cijelu noć, uzbuđenje me trese', izjavila je Nives za inMagazin. 'Jedinstvena sam u svim pogledima. Imala sam svoju vlastitu dodjelu, bila sam ukidačica nagrade za Hit godine, mogu se pohvaliti mnogočime', dodala je.

Nives napokon ima Kiklopa u rukama - na kraju i zaplesala!

Nives je svog zasluženog Kiklopa odlučila proslaviti na licu mjesta. Zaplesala je na ritmove romskih trubača i pokazala da nije uzalud čekala ovaj dan. Kaže, ''Naučila sam nikad ne odustati!''

'Da budem uporna, da budem hrabra, i da to više ne gledam kao nekakavu svoju pobjedu nego čisto zapravo u budućnosti stanem iza nekih ljudi koji će se možda naći u sličnoj situaciji', izjavila je uporna spisateljica.

Nives Celzijus neće spavati na lovorikama nego već priprema novu knjigu. Gola istina 2 uskoro će ugledati svjetlo dana.

'Gola istina je pri kraju, imamo još nekih 10-ak dana pisanja pa sad ovisi koliko će biti potrebano da lektori i redaktor naprave svoj posao', otkrila je Nives planove.

Nakladnik njezine knjige Gola istina najavio je mogućnost promocije drugog nastavka Nivesine uspješnice već na slijedećem Sajmu knjiga u Puli. Hoće li to zakopati ratnu sjekiru?

Cijelu priču s današnje dodjele Kiklopa Nives Celzijus pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene