Sretnija od Madonne

Neda jede čvarke i dobra joj je krvna slika! ''Ja radim kao malo tegleće magare dalmatinsko''

Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) +0 Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Neda Ukraden i otkrila da joj je krvna slika kao u djevojčice.

I nadomak sedamdesete najsexy baka Balkana, Neda Ukraden, izgleda fantastično u kupaćem kostimu. Njezina tajna dobrog izgleda i mladolikosti sasvim je jednostavna.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

''Pitanje mladosti i vitalnosti, odnosno energije je pitanje uma! Ja radim kao malo tegleće magare dalmatinsko! Mislim da je to moj najbolji recept za vitalnost i za mladolikost. Samo rad... I naravno uživanje uz to! Uživanje u radu ali i poslije rada!'' – kaže Neda.

Budući da se u životu nekoliko puta opekla u ljubavi, kad su frajeri u pitanju, Neda je vrlo direktna.

''Ako ima frajera, ima, ako nema opet dobro! Ja ne znam zašto žene plaču! Alo djevojko, ženo, dođi k sebi! Pogledaj u se, na se i svoju okolinu, uživaj!''

Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Ovog je ljeta Neda plijenila pozornost i fotografijama u kupaćem kostimu. Onima koji ne vjeruju da ne poseže za kompjuterskom obradom fotografija, Neda poručuje da je njezini jedini photoshop stručnjak –dragi Bog.

''Ne volim zamajavanje i laž same sebe prvo pa onda publike! Ljudi znaju da ja nemam 16 godina, da ja nisam na nikakvom beauty contestu! Jedem ja i volim i taj sushi, taj vegan i biljke i sve ali što volim slaninicu kad se nareže, što volim čvarke kad su reš pečeni!'' – kaže Neda i otkriva da joj je krvna slika kao u djevojčice.

Neda je nedavno proslavila 50 godina karijere no podvlačenje crte nije joj u planu. Prisjetila se i najuzbudljivjih godina svoje karijere. To su bile osamdesete!

''Bila sam toliko sretna, ispunjena, vesela, bezbrižna da sam često razmišljala Ma što engleska kraljica, ma šta Madonna, pa ja sam sretnija od njih! Odem napunim dva koncerta dnevno, što ćeš bolje u životu poželjeti!'' – kaže Neda s osmijehom na licu.

Osvrnula se i na moderno doba kojim vladaju ''nepjevači'', kako kaže legendarna glazbenica. Nekada je to bilo drugačije, tvrdi.

Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Ako si prodao ploču u 200, 300, 400 hiljada primjeraka to je značilo da si ti velika zvijezda, imaš pune sale i pune hale. Sad možeš kupiti te preglede i ja se uvijek pitam - Ako ovaj ima 35 milijuna pregleda znači da on ide direktno u Arenu, a ono ne može ni disko klub da napuni!''

Neda ni nakon zaposlenog ljeta ne posustaje i njezin je tempo i dalje na maksimumu.

Što je još rekla Neda Ukraden pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene