Nikad nije kasno

Mladen Grdović otkrio tko mu je najvažniji u životu, ali i što to povezuje njega i Severinu

Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 2 Davor Garić i Mladen Grdović Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) +0 Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Galerija

Mladen Grdović svoje osjećaje najlakše izražava notama pa ne čudi da je skladao više od 400 pjesama. Izabrao je 19 najljepših ljubavnih i objavio ih na novoj kompilaciji ''Moji sentimenti''. Grdović nam je otkrio i kakva je trenutačna ljubavna situacija u braku s Brankicom, ali i da razmišlja o duetu sa Severinom. Detalje zna naš Davor Garić.

Iz duge i bogate karijere Mladenu Grdoviću zasigurno nije bilo lako odabrati 19 najdražih ljubavnih pjesama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Zaželio sam se onih mojih zabavnih pjesama, koje sam i obnovio jer malo ljudi zna da više imam zabavnih pjesama nego dalmatinskih. U ono vrijeme važni su bili festivali, bila je tu prava ekipa u kojoj je pjevao Oliver, ja, Gibonni, Doris, Magazin i sad da ne nabrajam, ali bila je to prava ekipa za borbu. Danas toga nema više", zaključio je Mladen.

Nakon četiri desetljeća karijere, Mladen ne misli stati tako brzo.

"Nitko nije stao pa neću ni ja. Kod nas nema penzije, pjevač pjeva dok može, dok ga služi glas, zdravlje i sve. Ja sam rekao da ću ja pasti na bini sigurno, iako sam ovih dana u sportu. Morao sam malo kile skinuti", otkrio nam je Mladen.

Uskoro on i Željko Bebek odlaze na turneju van granica Hrvatske.

"Idemo u Kanadu, imamo turneju u četvrtom mjesecu. I čuli smo da je hvala Bogu, sve rasprodano", pohvalio se Mladen.

Uz njega je i supruga Brankica, i kako kaže Mladen, s njihovim je brakom sve u najboljem redu.

"U odličnoj smo fazi, priče nas ne interesiraju druge. Vi znate da sam ja čovjek od mira, narodni čovjek i obitelj i žena su mi prvi", rekao nam je Mladen.

Na pitanje s kime je od kolega najbolji nije mu bilo lako odgovoriti.

"Sa svima sam dobar. Ja, Zeko, Jole, Jele, Seve koja je prva žena koja je bila sa mnom na turneji, imala je tada 27 godina", izjavio je.

Sa Severinom je čak trebao i snimiti duet.

"Mi smo to davno planirali ali nismo to ostvarili, ona ima svoj put, ja sam ostao u Dalmaciji, ali nikad se ne zna", zaključio je Mladen.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene