njezina velika konkurencija

Mia Dimšić iskreno o svojim šansama za pobjedu na Eurosongu i imenjakinji Miji Negovetić: "Znam da ćemo uskoro nazdraviti"

Mia Dimšić Mia Dimšić DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 8 Mia Dimšić - 7 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Mia Dimšić Galerija

Mia Dimšić već je počela s pripremama za nastup na Eurosongu u svibnju, a za IN Magazin je otkrila što misli ima li šanse za prolazak u finale. Iako se detalji eurovizijskog nastupa tek osmišljavaju, sada već zna bez čega neće izaći na pozornicu. Što misli o svojoj konkurentici i imenjakinji Miji Negovetić te što radi kada ne pjeva i ne stvara glazbu, Mia je ispričala Davoru Gariću.

Pobjednica ovogodišnje Dore je Mia Dimšić koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu u Torinu s pjesmom "Guilty Pleasure".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Nakon pobjede je pred kamarama IN Magazina Davoru Gariću otkrila kako se osjeća i još pokoji detalj o svojem nastupu i pripremama za Eurosong, a progovorila je i o konkurenciji.

"Toliko sam uzbuđena, da u ovom trenutku ne znam koliko sam uzbuđena", poručila je Mia nakon Dore.

Otkrila je i kolika je teška statua Dore.

"Dosta je teška, sad sam je držala i možda moram malo poraditi na mišićima u rukama, ali kad je statua Dora u pitanju isplati se teglit", kazala je sa smiješkom.

A koliko je očekivala pobjedu?

"Nadala sam se, naravno, kao i svi, jako sam puno dala, jako smo se puno pripremali, nismo ništa prepuštali slučaju i mogu samo reći da sam presretna što se isplatilo. Isplati se riskirati", istaknula je.

Mija je i koautorica pjesme pa je sreća time još veća.

"Preponosna sam na tu pjesmu i toliko je doživljavam blizu srcu, a vjerujem da se to moglo i čuti pri izvođenju", kazala je Mia koja je jednom je prilikom otkrila i da ne zna što bi s rukama na pozornici, no zato je tu gitara.

"Zato je bila gitara, ali ipak mi je drago da su moj koreograf i redatelj nastupa prepoznali da bi mogla malo pustiti gitaru iz ruku, ali su mi rekli ne brini se, mi ćemo ti objasnit što u kojoj sekundi radiš s rukama i onda je bilo ok, nije bilo problema", ispričala je

"Vježbala sam sa sestrom pred ogledalom", dodala je Mia.

Evo što misli kolike su joj šanse da s pjesmom "Guilty Pleasure" prođe u filane Eurosonga i pobjedi.

"Ja svakako maštam o tome da ima šanse. Mislim da to nije pjesma koja na prvu loptu zvuči kao da ide na Eurosong, to može biti nedostatak i prednost, a ja ću se usudit riskirat i mislit da je ovaj put prednost. Naravno da nemam pojma što će biti, ali mogu svakako obećati da ćemo dati sve od sebe, kao i na Dori, i da nećemo stati dok ne budemo sigurni da smo napravili sve što možemo", poručila je.

Za jedan detalj je već sada sigurna da će biti s njom na pozornici.

"Vjerujem da će gitara sigurno biti sa mnom, barem u jednom trenutku, pogotovo jer sam tu na domaćem terenu poznata kao da sam s gitarom, ali za nekoga tko me vidi prvi put mislim da treba ostati vjeran svom brandu", smatra.

O Miji se već puno zna kao glazbenici, no svoj privatni život, skriva, a sada je otkrila što radi kada nije na pozornici i kada ne snima pjesme.

"Nekako mi je jako i privatan život povezan s glazbom, pa ako ne sviram ili napišem, onda sam opet na nekom partiju pa slušamo glazbu ili slušam pjesme ludi koje ja volim ili pjevam na karaokama... Tako da sam jako u glazbi u svakom smislu i jako sam sretna što je to moje zanimanje", priznala je.

Prokomentirala je i odnos sa svojom imenjakinjom i velikom konkurencijom na Dori, Mijom Negovetić, koja joj je nakon pobjede srdačno čestitala.

"Mia je prekrasna cura i ja sam preponosna, s obzirom na njezinu dob, na sve što je napravila u karijeri i kad se sjetim sebe s 19 godina mislim da ne bih bila spremna uopće stati na ovakvu pozornicu i znam da ćemo nas dvije nazdravit uskoro", ispričala je Mia.

Garić je komentirao i kako je iz povjerljivih izvora čuo kako Mia voli zapartijati.

"Mislim da sam sad zaslužila", zaključila je sa smiješkom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene