Nekoliko pogrešaka u koracima, a ponajprije nepoznavanje jela, Martini Županić su u MasterChefu presudile ljute pogačice, odnosno, tradicionalne indijske samose.
Azijska je hrana kandidatkinji MasterChefa Martini Županić, čini se, teško pala. No ne zbog okusa, već činjenice da je zbog nje napustila najpopularniju kuhinju.
razlika je itekako vidljiva!
Meri iz MasterChefa pohvalila se transformacijom nakon odlaska iz showa: "Kao netko tko se u samoći prežderavao kao da sutra ne postoji...''
Zatvorila su se vrata MasterChef kuhinje i za najmlađim kuharom amaterom Darijem Žmikićem
'Ja bih rekla da je općenito presudila moja nekoncentracija taj dan', rekla je Martina za kamere inMagazina.
Daleko je, kaže, dogurala i mnogo naučila. Možda je nećemo pamtiti po MasterChefu, no Martina će itekako ostati zapamćena. Ona je, naime, osmislila više od 200 recepata sa sastojcima koji svijetle u mraku. O čemu se radi i može li svjetleća hrana biti zdrava, provjerite u prilogu inMagazina.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook