Nekoliko pogrešaka u koracima, a ponajprije nepoznavanje jela, Martini Županić su u MasterChefu presudile ljute pogačice, odnosno, tradicionalne indijske samose.
Azijska je hrana kandidatkinji MasterChefa Martini Županić, čini se, teško pala. No ne zbog okusa, već činjenice da je zbog nje napustila najpopularniju kuhinju.
''Drugačije sam počeo...''
Ivo nakon napuštanja MasterChefa otvorio dušu o nesreći koja mu je promijenila život: ''Moj najbolji prijatelj i ja...''
Zatvorila su se vrata MasterChef kuhinje i za najmlađim kuharom amaterom Darijem Žmikićem
'Ja bih rekla da je općenito presudila moja nekoncentracija taj dan', rekla je Martina za kamere inMagazina.
Daleko je, kaže, dogurala i mnogo naučila. Možda je nećemo pamtiti po MasterChefu, no Martina će itekako ostati zapamćena. Ona je, naime, osmislila više od 200 recepata sa sastojcima koji svijetle u mraku. O čemu se radi i može li svjetleća hrana biti zdrava, provjerite u prilogu inMagazina.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook