Konačno otkrio

VIDEO Glumac sasvim osobno: 'Ne zatvaram vrata novoj ljubavi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ono o čemu je dugo razmišljao jedan od naših najuspješnijih glumaca napokon je i ostvario!

Odluka nije bila nimalo jednostavna, ali sada je smatra jednom od najboljih u životu. Preseljenje na otok Zlarin Leonu Lučevu je donijelo opuštenost i nove kreativne ideje. Uživa u restauriranju starog namještaja i druženju s prijateljima, no istovremeno se ne odvaja od pametnog telefona. Premijere njegovih novih filmova 'Cure - život druge' te komedije 'Otok ljubavi' u kojem glumi pjevača homoseksualca su pred vratima.

Pogledaj i ovo Leon Lučev (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Već ima sina i dvije kćeri Ima 47 godina i čeka četvrto dijete! Leon Lučev s novom partnericom uživa u nevjerojatnom veselju

Zbog filma s Lučevom prosvjedi u Trebinju

'Sama uloga je gay pjevač. Nismo išli na prvu igrati gay pjevača, ustvari igrali smo ga najnormalnije, a onda otvoriš u sebi neke prostore koje balkanski mačo muškarac ne bi otvarao. To znači neka ranjivost, nježnost, senzibilnost prema muškom rodu. I to zna biti fakat zanimljivo jer super su ti ti prostori da ih imaš u sebi i da su tu bez obzira na to što ćeš ih poslije zatvoriti', rekao je Leon Lučev.

Pjevanje u filmu bio je poseban izazov. Uhvatiti se u koštac s izvedbama pjesama legendarnog Miše Kovača nije bilo lako.

'Te vježbe pjevanja su izgledale dobro. A onda sam ja to otpjevao a capella i to je izgledalo katastrofa i onda su mi dosta pristojno rekli da je to stvarno dobro, super, odlično, ali da će ipak uzeti dublera', otkrio je glumac.

Uz brojne filmske, tijekom karijere su mu nudili i uloge u sapunicama. Ipak, taj mu žanr nikad nije odgovarao.

Odrastanje na otoku Zlarinu bio je idiličan dio njegova života. Za njega je to jedno od posljednjih mjesta na Jadranu koje je sačuvalo svoju autentičnost, ljepotu i toplinu. Sloboda koju je imao u djetinjstvu dala mu je prostor i za brojne nestašluke. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene