Ludo ljeto

Lana: 'Ja sam već u tolikoj krizi da bi mi dobro došlo...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za Lanu Jurčević ljeto je počelo i prije službenog datuma. Dok nas je prošle sezone grijala hitom ''Majica'', ovog ljeta temperaturu diže singlom ''Ludo ljeto''.

Lana nam je otkrila nada li se upravo ovog ljeta nekog vrućoj avanturi, što sprema za obožavatelje krajem sezone i bez čega jednostavno ne može.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

S više od milijun klikova na Youtubeu, Lana Jurčević svojim ''Ludim ljetom'' uspjela je i ovoga ljeta izazvati pravi val inspiracije kod svojih obožavatelja. Njih stotine obasipaju je svojim videouratcima koje pjevačica marljivo objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Vrući poljubac koji je šokirao domaću estradu

'Od klipova koje dobivamo od cijele Hrvatske, do Slovenije, do ovih naših susjednih zemalja, pa do Australije, ekipa se masovno snima, šalje. Ali cijela ideja oko toga je, kako smo to počeli dobivat da ustvari na kraju ljeta napravimo jedan veliki video sa njima svima koji pjevaju pjesmu. Čudo, baš osjećam neku ludo ljeto maniju da je počela vladati. Mi smo proglasili ljeto prije nego što je uopće došlo', rekla je Lana.

Nije nikakva tajna da je Lana ovisinik o novim aplikacijama i svim raspoloživim načinima komunikacije s obožavateljima pa ne prođe dan da na njima ne osvane barem jedna fotografija.

Seksi Lana: 'Ne znam može li žena biti potpuno sretna i ako je sama'

'Instagram je zapravo moja velika ljubav. Doći do 1000 followera mi je bilo, mislila sam neću nikad sad ih imam 120 000 i super je to što možeš ljudima približit neku stranu sebe koja nije na pozornici niti u intervjuu nego sam bez šminke u krevetu i glumim raznorazne likove', priznala je pjevačica.

Ovoga će ljeta vjerojatno opet nakratko pobjeći izvan granica Lijepe Naše. 'Imala sam običaj sa prijateljicom svake godine otić negdje van Hrvatske, prošle godine smo bile u Grčkoj bilo nam je super, tako da će to više bit pred kraj ljeta', rekla je Lana.

A onda je pravo vrijeme za ljetne avanture. 'Ko voli nek izvoli, ja sam već u tolikoj krizi da bi mi dobro došlo', otkrila je.

Razgovor sa atraktivnom Lanom pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene