Mljac!

Kulen osvojio London!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zahvaljujući bračnom paru Ana- Mariji i Chrisu, hrvatske su delicije osvojile London. Od ove godine Britanci su poludjeli za slavonskim kulenom, smokvenjacima i tartufima. Donosimo priču o velikom uspjehu hrvatske gastronomije.

Na najpoznatijem londonskom Borough marketu ističe se dućan Taste Croatia. Hrvatsko-britanski bračni par, Britancima svaki dan nude našu najbolje proizvode kojih se ne bi posramila ni gastro destinacija Francuska. 'Imamo maslinovi ulje, džem od smokava, paški sir, dakle najbolje autohtone hrvatske proizvode', kaže Chris Stewart.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte! Evo kako izgleda najdugovječniji mjuzikl u Londonu - 'We Will Rock You'

'To je kao bonus. Nije vam potrebno, ali lijepo je'


Chris je upoznao Hrvaticu Ana- Mariju prije 8 godina u Londonu. Kako su željeli hrvatsku hranu približiti Britancima, u početku su počeli s malim štandom. No, danas imati svoj dućan na Borough tržnici nije mala stvar. Onamo su snimani filmovi Dnevnik Bridget Jones i Harry Potter, a kako se ovdje prodaje najbolja hrana iz cijele Europe, namirnice kupuju kulinarske zvijezde poput Jamiea Olivera.

Ana-marija Volarić objašnjava kako svaki dan dolaze Britanci i raspituju se o našoj gastronomiji. Pogledajte prilog inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene