Ne propustite

Kemal Monteno raznježio Borisa Novkovića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nikad se, kaže, nije osjećao kao rocker, nije znao prepoznati svoje najveće hitove, a sva je svoja glazbena prijateljstva pretočio u duete. Ove i druge zanimljivosti Kemal Monteno povjerio je našem Daliboru Petku. Ekipa inMagazina legendarnom kantautoru ispunila je želju i prvi ga put provozala u kočiji.

'Duet Daleko s Borisom Novkovićem slučajno se dogodio. Došao sam do pokojnog Đorđa Novkovića, koji me pozvao kod Borisa u studio. Kad sam stigao Boris me pitao hoćemo nešto uraditi. I snimili smo ovu pjesmu, ali kad je ona izašla uopće mi se nije svidjela. Zvučalo mi je baš nekako šlampavo. Tek kad smo snimili spot sjela mi je na mjesto', otkrio je Kemal Monteno u inMagazinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

Ovo naime nije izolirani slučaj kad su u pitanju njegovi veliki hitovi. Kaže da jednostavno nema nos za hit. 'Tako je bilo i s pjesmom Nije htjela. Bezveze. Kad sam je pjevao na festivalu, završio sam na 18 mjestu', priznao je Kemo. Svojim riječima raznježio je Borisa Novkovića. 'Nisam to nikad rekao Đorđu, ali sviđalo mi se to njegov mali nije išao za njim. Nije kopirao tatu. On je imao svoj film i svoju muziku i hvala bogu, zato je postao to što jest', rekao je Monteno raznježivši Borisa, koji je sarajevskog kantautora nazvao svojom obitelji. Više pogledajte u ovotjednom prilogu 'Petkom s Petkom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene