"Kao mačke su!"

Kako to izgleda kada muškarci pretjeraju s plastičnim operacijama? Evo tko se zaigrao s odlascima pod nož

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 3 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 4 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 5 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 6 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 7 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 8 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 9 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 10 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 11 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 1 +19 In Magazin o plastičnim operacijama muškaraca - 2 Galerija

Često u medijima govorimo o estetskim korekcijama zbog kojih pojedine slavne dame izgledaju poput karikatura. No kako to izgleda kada muškarci pretjeraju s plastičnim operacijama? Donosimo pregled zgodnih frajera koji su pretjerali s korekcijama.

Iako je uvriježeno pravilo kako muškarci s godinama izgledaju sve bolje, postoje pripadnici jačeg spola koji očigledno ne dijele to mišljenje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Jedan od njih je nekoć fatalni zavodnik Mickey Rourke. Iako obožavatelji često komentiraju kako zbog pretjeranih operacija više ne sliči na sebe, na slavnog glumca i danas padaju i po nekoliko desetljeća mlađe ljepotice.

"Nekad je manje više, ali ja ne ulazim u živote. Neka svatko radi što hoće, ali stvarno ima ljudi koji više nalikuju na mačku nego na čovjeka, ali ako je on sretan i ja sam sretan", zaključio je Joško Čagalj Jole.

"Čovjek ima godina koliko ima godina i mislim da ponosno treba nositi svoje godine. Za mene je to sve suvišne bez obzira radi li se o holivudskom biznisu", smatra Perica Martinović.

Većina poznatih ipak nije u potpunosti protiv plastičnih operacija.

"Ništa mi nije kategorički. Mislim da je samo bitno kako se pojedinac osjeća i da svi radimo ono kamo nas intuicija vodi, a što će drugi reći na to, na kraju dana nije ni bitno", smatra Mia Dimšić.

"Zašto ne? Ako ti nešto smeta, netko ima velik nos, netko klempave uši, nisam ni znao do prije godinu dana da možeš i guzu popraviti", izjavio je Jole.

"Uvijek treba imati mjeru u životu. Naravno što je mjera za koga to će svatko reći za sebe, nikad ne volim reći da je nešto previše ili premalo jer onda baš se ti nađeš u toj situaciji gdje moraš pojesti svoje riječi", zaključila je Mia.

Jedno vrijeme obožavatelji su bili zgroženi i izgledom Toma Cruisea. No zvijezda je očigledno shvatila da je pretjerala pa je tijekom promocije novog nastavka Top Guna pokazala puno prirodniji izgled.

Umjerenosti nije bilo mjesta kada je u pitanju Sylvester Stallone. Teško je zamisliti da bi netko iza koga su uloge ultimativnih mačo frajera poput Rockyja i Ramba mogao pokleknuti pred nekoliko bora. Ostariti dostojanstveno teško je bilo i Jean Clause Van Dammu.

Ne treba čuditi da su se na popisu nalaze većinom holivudski glumci. Naime američki standardi kada su u pitanju plastične operacije znatno su drugačiji od europskih. Plastična kirurgija, napominje, nije napitak vječne mladosti, ali može pomoći kako biste izgledali najsličnije onome kako želite izgledati.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene