Vječni zabavljač

Najveći domaći zabavljač o svojim nastupima: " Uvijek mora biti tulum i kultura, nipošto seljačija"

Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Jole (Foto: Bojan Zibar) +0 Jole (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Jole se raspričao o koncertima, njemačkom podrijetlu, ali i dolasku četvertog djeteta - sinu.

Jedan od najvećih estradnih zabavljača Jole ispričao nam je sve o svom njemačkom podrijetlu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Naime, rođen je u njemačkom gradu Heilbronnu i, kako kaže, dijete je gastarbajtera. Zašto su odlučili vratiti se u Hrvatsku te kako teku pripreme za njegovo četvrto dijete koje dolazi za nekoliko mjeseci, Jole je otkrio našem Davoru Gariću.

"Ne pjevam svaki dan, ali često nastupam. Ali ovaj period godine bi doslovno mogao pjevati svaki dan ali ja sam to, ima 6-7 godina, ukinuo. Tjedni rekord su mi 3-4 nastupa i to ti je samo spavam, vozim i pjevam. Nema zezancije, nema koktela..., započinje Jole.

"Negdje sam pročitao da piješ samo vodu zadnjih 20 godina?", pitao ga je Davor.

"Kad pjevam! Inače pijem", ispalio je Jole te sve prisutne natjerao na smijeh. "Naravno da popijem uvijek za ručak malo vina, navečer ako izađem van bocu vina..."

Čini se da će izlazaka biti sve manje jer Jole čeka četvrto dijete. Nakon tri kćerkice, stiže sin.

"Kad je supruga rekla trudna sam, ja govorim ma ajd kako je krenulo bit će i četvrta kćer, ja govorim ma nek budu blizanke - dobrodošle! Samo nek su žive i zdrave! To ne trebamo na tu temu uopće razgovarati. Bog mi je svjedok, niti tako razmišljam niti tako živim, ali da je lijepo imati i muško i žensko je. Da pitate nekog tko ima dva, tri sina bi li htio imat kćer, naravno da bi. Jel meni drago nakon tri, četiri, dobiti sina, je i da imaju malo bracu. Ima tri starije sestre, ima mladu mamu, tata isto mlad. Tako da mislim da će mu biti super, ali i da je bila četvrta kćer dobrodošla je, i sutra zetovi i neviste, svi ste dobrodošli", u svom je tonu nastavio popularni pjevač.

"Ajme, kad tebi krenu te svadbe i vjenčanja, tko će to sve poplaćat", komentirao mu je Davor.

"Moram raditi još dvadeset godina, htio ne htio!" Iako kaže da živi upravo ondje gdje želi, malo ljudi zna da je Jole rođen u Njemačkoj, gdje je i živio nekoliko godina.

"Nisam Njemac, ali samdijete dijaspore! Da, tamo sam se rodio, dijete sam gasterbajtera, mi smo se vratili 81. godine. Otac je rekao čim budemo imali di leć i kad budem znao čime ću se baviti... Tako je i bilo, napravili smo kuću u Zagvozdu, otac ima obrt s kamionima, imali smo egzistenciju i vratili smo se. Mami je žao. Ona je htjela ostat tamo, ona voli da je sve uredno! I po PS-u i njemački."

Manje po PS-u, a više opušteno i za zabavu - to je Jolin moto. Ovaj veseljak čak i pjesmama preferira zabavu i vesele teme.

"Neizmjerno sam ponosan na to, gdje god dođemo doslovno zakrčimo misto. Još sam najviše ponosan kad mi šef redara i security kažu 'ti Jole kad dođeš pivat, mi jednostavno nemamo šta radit, svi se smiju, zezaju, drpaju, uzimaju broj mobitela, nikad nisam vidio dva guranja ili dvi tuče u dvadeset godina. Ja uvijek kažem mora bit tulum i kultura, ne smije bit seljačija."

Video intervju pogledajte u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +7 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Celebrity Bivši ju je varao s bliskom prijateljicom, a ona mu je ovim fotkama pokazala što je izgubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene