Ekskluzivno

Je li joj Ivan Huljić dečko? Rozga odgovorila nakon medijske šutnje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzo fotografije na kojima je Jelena Rozga u društvu Ivana Huljića izazvale su pravu medijsku lavinu. Otada ne prestaju špekulacije kojima je i sama pjevačica odlučila stati na kraj samo u intervjuu za inMagazin vikend.

Jelena Rozga prekinula je medijsku šutnju kako bi stala na kraj nagađanjima o njezinu ljubavnom životu. Sve je ispričala u ekskluzivnom intervju s urednicom inMagazina Ivanom Mandić.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga šuška se... Je li Jelena Rozga ovom fotkom potvrdila glasine koje kruže ovih dana? Pozirala je na Adventu u Zagrebu ispred kućice Ivana Huljića

Jeste li vas dvoje ljubavni par? 'Sad se od mene očekuje da kažem nešto pametno, ali ne mogu jer nisu ništa pametno ni napisali. Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili na samo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imat prijatelje i da mogu pit kavu s kim god ja poželim a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi', poručila je Jelena.

>> Jelena Rozga EKSKLUZIVNO o prirodi odnosa s Ivanom Huljićem

Iako se pisalo da su njih dvoje večer proveli i u njezinom stanu u Zagrebu, Jelena i to demantira. 'Ja nemam stan u Zagrebu, ja već tri godine živim na istoj adresi kod svoje prijateljice. Išli smo u kino, bilo nas je osam, devet... bila je s nama i moja kolegica pjevačica Magazina Andrea Šušnjara. Mi se svi družimo, ja Ivana znam 17 godina, i Ivana i Hanu', kaže Jelena koja je u tom razdoblju i objavila novu pjesmu 'Cirkus'.

'Ovaj cirkus nije mi bio ni u opisu životu', pjeva Jelena u svojoj novoj pjesmi, a takav joj je bio i prošli tjedan. 'Iako se trudiš biti jak, takve te stvari pogađaju. Izašli smo s prekrasnom baladom koju su napisali Vjekoslava i Tonči Huljić', kaže Jelena koja je na sceni već 20 godina - no i dalje se ne može priviknuti na zanimanje za njezin privatni život. 'Ne mogu se pomirit s tom činjenicom da se ne mogu opustit kad izađem na kavu, moram razmišljat hoće li me netko uslikat ili uopće neću izlazit iz kuće. To nije život. Odlučila sam da se neću više bojat, bit ću s kim kog ja poželim, a ja sam se rodila da mi bude lipo', kaže popularna pjevačica.

No Jelena nema puno vremena jer već leti za Skoplje. Tamo će održati koncert, a za desetak dana će i nastupati na makedonskom radijskom festivalu gdje će primiti nagradu za najslušaniju pjevačicu u regiji - nagradu na koju je Jelena Rozga jako ponosna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene