Zna ih prepoznati

Jasmin Stavros: Sponzoruše me stalno napadaju, ali meni je moja supruga božja čestica!

Jasmin Stavros Jasmin Stavros In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) +0 Pjevač Jasmin Stavros (Foto: IN Magazin) Galerija

Na pitanje reporterke IN magazina Ane Vele jesu li se oko njega ikad skupljale sponzoruše, Jasmin je imao spreman odgovor.

Jasmin Stavros snimio je spot za novu pjesmu "Srebro-zlato", pjesmu kojom odaje počast ljubavi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Muškarac bez prave žene ne bi mogao egzistirati. I ovo sve u životu što sam ja postigao u karijeri i što sam ja još uvijek danas prisutan, to stvarno mogu zahvaliti supruzi. Ona je ta koja me drži, i ne samo mene, već i cijelu obitelj na okupu. Božja čestica", odmah na početku ističe glazbenik.

Na pitanje reporterke IN magazina Ane Vele jesu li se oko njega ikad skupljale sponzoruše, Jasmin je imao spreman odgovor.

"Skupljaju se još uvijek", istaknuo je te prasnuo u smijeh.

"Lako ih je prepoznati. Toliko sam već na sceni da odmah prepoznam sponzorušu, ali svuda ih ima, ne samo tu."

"Ja sam krenuo sa svojom ženom bez ičega, mi smo bili podstanari, nismo ništa imali, već smo se oženili iz čiste ljubavi, bez ikakvih interesa. Nismo razmišljali gdje ćemo stanovati i od čega ćemo živjeti, a danas mlađi razmišljaju moramo kupiti stan, pa ne znam hoćemo li dobiti posao, pa auto, pa ovo, pa ono... Nek se ne ljute na mene, ali tako odgađaju i odgađaju, vrijeme prolazi. Treba otvoriti srce, ako voliš neku osobu i ako se volite, krenite i samo vjera u Boga i sve će doći", ističe Stavros.

Što je još otkrio našoj Ani, saznajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene