Stiže prinova

Dodig ne skriva uzbuđenje: 'Nadam se da će biti curica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Dodig otkrio kako to da jedno malo mjesto kao što je Međugorje ima dvojicu igrača koji su među sto najboljih na svijetu, ali i sretnu vijest da sa suprugom čeka drugo dijete

Osim po brojnim vjernicima, Međugorje je poznato i u teniskim krugovima. Maleno mjesto u Hercegovini, koje ima nešto više od tisuću stanovnika, ima čak dva igrača među prvih sto na svijetu - Marina Čilića i Ivana Dodiga.

Pogledaj i ovo showbuzz bezuvjetna podrška Dodig je imao teške teniske početke, a uvijek ističe koliko su mu važni supruga i djeca: "Jednostavno volim sve kod nje"

'S jedne strane vjerojatno imamo taj blagoslov koji nam je dao poticaj, želju i talent da nastavimo i radimo ono što najviše volimo. Za nas je to bio tenis i možemo biti ponosni i sretni što se natječemo u sportu koji volimo i što smo uspješni u tom sportu', rekao je Ivan.

Ivan i Marin danas zajedno brane boje naše teniske reprezentacije, a na terenima se susreću još od djetinjstva.

Svoje prijateljstvo okrunili su kumstvom. Marin je bio kum na svadbi Ivana i njegove dugogodišnje djevojke Maje Čubele. Supruga je s Ivanom od početka, povjerio nam je, pa su zajedno prošli i lijepe, ali i teške trenutke. Sretno obiteljsko okružje pruža mu mir i stabilnost.

'Uvijek sam imao veliku podršku od nje i sad sin je tu i očekujemo drugo dijete, tako da stvarno uživamo. Oni su mi velika podrška kao i cijela obitelj i nadam se da će sve biti super i da će oni sa mnom putovat na neke turnire', kaže Ivan.

S obzirom na to da će vječno biti zahvalan roditeljima što su ga podržali u odluci da bude profesionalni tenisač i on bi napravio isto za sina Petra. Slavni će tenisač uskoro postati otac po drugi puta.

'Na putu je još jedno dijete, nadam se da će biti curica. Ako ne bitno je da je zdravo, a ako bog da bit će i curica', otkriva.

Iako stiže prinova, ne razmišlja o mirovini.

'Dok moje tijelo bude dobro dok budem uživao u sportu koji volim. Dan danas trenutačno uživam više nego ikad dosad. Još uvijek imam želje i motivacije da igram da se natječem s najboljim igračima na svijetu i nadam se da će bit još dosta godina ispred mene', kaže.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene