Novi izbor

Bivša Miss prisjetila se davne '96: 'Knedla u grlu mi je zastala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Dioklecijanovim podrumima u Splitu sinoć je održan 22. izbor za Miss Hrvatske.

Titulu najljepše ponijela je 23-godišnja Zagrepčanka Antonija Gogić, koja će 14. prosinca u Londonu predstavljati našu zemlju na svjetskom izboru.

Antonija Gogić nova je Miss Hrvatske

'Moram priznat da mi je iznimna čast što ću predstavljat našu zemlju i potrudit ću se da je predstavim u najboljem mogućem svjetlu', rekla je nova Miss Antonija. Prvi put, u žiriju jednog izbora ljepote našla se i Viktorija Đonlić Rađa, koja se s nostalgijom prisjetila davne '96., kada je ponijela lentu druge pratilje Miss Hrvatske.

'Knedla u grlu mi je zastala kad su cure izišle na prvi izlaz, tako mi se sve vratilo, prvi put u životu da sam emotivno reagirala kad su izišle', rekla je Viktorija.

Splitsku noć ljepote nisu propustila brojna poznata lica, a najveću pozornost plijenila je Viktorija Đonlić Rađa, koja je bila dio stručnog tima i dijelila ocjene. Za glazbeni dio programa bili su zaduženi Lidija Bačić, Siniša Vuco, grupa Dalmatino i Igor Cukrov.

Hoće li lijepa Zagrepčanka ući u top 10 najljepših žena svijeta, saznat ćemo 14. prosinca u Londonu. Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene