A šuška se još nešto!

Ono o čemu se govorilo mjesecima, dogodilo se u Splitu ovog vikenda: Trudili su se da informacije ostanu tajne, ali to im nikako nije uspjelo!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Ovog vikenda dogodilo se ono o čemu se govorilo mjesecima. Hana Huljić i Petar Grašo uplovili su u bračnu luku. Vjenčanju koje se održalo u Splitu prisustvovala je samo najuža obitelj i prijatelji. A među brojnim novinarima bila je i ekipa In magazina!

Nakon samo nekoliko mjeseci otkad je javnost saznala za vezu mlade glazbenice Hane Huljić i Petra Graše, proteklog vikenda u Splitu izrekli su jedno drugomu sudbonosno "da" u crkvi sv. Dominika.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Iako se sada već bračni par trudio da do posljednjeg trenutka informacije vezane uz vjenčanje budu tajne...

"Ne mogu vam još ništa otkriti jer ne znam još ništa. Zaista. Zaista ne znam", prije samo nekoliko tjedana pričao je Grašo. 

"Ne volim prikazivati baš generalno svoj život i svoju privatnost, volim to zadržat za sebe.", a ovako je govorila Hana. 

Ipak su novinari još jednom pokazali da se malo što od njih može zaista sakriti.

'''Osjećam se kao mlad.. kao muž, kao muž!'', rekao je poslije vjenčanja Petar Grašo, a i Tonči Huljić je progovorio. 

''Osjećam se kao punac'', izgovorio je. 

Vjenčanju su prisustvovali samo uža obitelj i bliski prijatelji. Petar je imao čak tri kuma, bivšeg košarkaša Dinu Rađu, ugostitelja Tomaža Kavčiča te prijatelja iz djetinjstva. Dok je Hani kuma bila pjevačica Domenica, koja je tu ulogu dugo priželjkivala, a upravo se na tu temu osvrnula i za naše kamere ovog Božića.

"Meni je najbitnije da je ona sretna. Ako je ona sretna i ja sam još sretnija. Meni je toliko smiješno što me već svi zovu kuma i mogu ti sad reć da jednog dana kad bude naravno da jesam", rekla je tada Domenica. 

I taj je dan stigao. Hana je zabljesnula u vjenčanici koju potpisuje modni dvojac Arileo. U stvaranju za Hanu najvažnije haljine bili su vođeni 50-tim godinama 20. stoljeća.

"Ona je izrađena isključivo za nju. Rađena je po nekakvoj njenoj osobnosti, kako smo mi nju zapravo vidjeli. Moja supruga je odradila skicu, napravili smo par prijedloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 min. Ono što bi ja samo volio istaknuti za nju što je meni prekrasno, ona se voli vraćati stilski nekako u povijest, ima uvijek te nekako retro elemente", otkrio je Jurica Pirić, modni dizajner. 

Vjenčanje se nakon crkve sv Dominika, nastavilo u poznatom splitskom restoranu, gdje se, kako doznajemo, moglo uživati u bogatom meniju sastavljenom od pršuta, paštete od kozica, rižota "na pašticadu", ali i brojnih drugih ukusnih delicija. Od samog početka veza između Hane i Petra bila je pod povećalom javnosti. A upravo su i njih dvoje u više navrata izjavljivali kako su iznenađeni interesom oko njihova privatnog života

"Iznenadila me pomalo kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život, bitno da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni.", komentirao je Petar Grašo nedavno. 

A možda upravo mir malo poremeti i ono što uskoro očekuje Hanu i Petra, a to je uloga roditelja jer početkom ljeta u njihov dom stiže prinova.

''Ovo će bit prekrasna godina i ja sam uvijek spreman za lijepe stvari, a kad si spreman za njih onda se najljepše stvari i najljepše događaju.", zaključio je Petar nedavno. 

Još mnogo lijepih stvari očekuje ovaj bračni par, a kako se šuška, na jesen bi mogli napraviti veliku svadbu za više od 500 uzvanika.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene