''Pa ovo je vrh!''

Reakcija žirija na Eminino ispadanje bolja je od njezinog otkrića: ''Život tek sad počinje, vidjet ćeš. Nema boljeg završetka od ovog!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Emina je članovima žirija MasterChefa otkrila da je trudna In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 MasterChef ep 20 - 8 MasterChef ep 20 - 10 Žiri MasterChefa MasterChef ep 20 - 5 MasterChef ep 20 - 6 +9 Emina Bajramović - 22 Galerija

Emina Bajramović treća je natjecateljica koija je napustila MasterChef. U posljednjem stres testu žiri je njezino jelo ocijenio kao najlošije, a Emina je prije odlaska kući iznenadila sve objavom da je trudna.

U posljednjem stres testu našli su se Ivica, Emina, Lucija, Luka i Nikola, a u njemu su morali replicirati jelo koje je Stjepan nazvao „dekonstrukcija brudeta i buzare“ s modernim dodatkom. Prema ocjenama žirija, Ivica i Emina su pripremili najlošija jela, a nakon što su joj Stjepan, Melkior i Damir objasnili da napušta MasterChef, Emina ih je iznenadila.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

''Mislim da je ovo najbolja stvar, moram da idem doma. Je l' želite čuti nešto? Tjedan dana prije ulaska u MasterChef saznala sam da sam trudna'', rekla je Emina. 

''Pa čestitamo, što ti je? To je jedna lijepa vijest!'', rekli su odmah članovi žirija. 

''Uvijek ću se sjećati ovog zadnjeg stres testa koji je za mene bio toliko sladak, kao šlag na tortu. Hvala MasterChefu na svemu što mi je pružio. Stvarno sam se osjećala divno. U početku je to bilo fenomenalno. Došla sam u MasterChef, htjela sam ostvariti svoj cilj da postanem prva žena s hidžabom koja je osvojila tu titulu međutim život ide dalje i mene čekaju neke nove pobjede i izazovi, možda i kreativnosti, moram smisliti i ime'', rekla je. 

''Čekaj, jel to onaj problem koji si spominjala?'', pitao ju je Stjepan. 

''Da'',  rekla je Emina. 

''Pa to nije problem'', dodao je Damir. 

''Je, tu sam izgubila miris, okus, jučer mi se desilo da sam povratila tri puta'', rekla je Emina. 

''Ne znam što da ti sad kažem, ali ovo mi je najdraže ispadanje od svih'', rekao je Damir u svom stilu. 

''Mislim da ću se čitav život sjećati ovog kraja koji je bio toliko sladak, šlag na tortu'', rekla je Emina. 

''Emina, život tek sad počinje, vidjet ćeš. Nema boljeg završetka dana od ovog, ovo je najbolji stres test ikada, nema šanse da bude bolje od ovoga. Ovo je vrh'', poručio joj je Damir. 

Od ekipe iz MasterChefa se oprostila, kako kaže, najtežim pismom koje je ikada napisala.

Ivica čita pismo: Hvala vam za sve, čekam vas vani. Bujrum! Kod mene na burek i baklavu!

U MasterChefu je ostalo 18 natjecatelja i očekuju ih sve teži izazovi koje možete pratiti od ponedjeljka nakon serije Kumovi na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput pohvalila se novosti koju je skrivala dvije godine, pa se upisala u povijest: ''Prva sam na svijetu...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić malo prije poroda pokazala poveći trudnički trbuh pa se požalila: "Ne mogu više"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene