POGLEDAJTE

Zgodna Riječanka objavila album sa svojom 2-godišnjom kćerkom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

CD s dječjim uspavankama objavila članica riječke grupe E.N.I. Elena Tomeček Zdjelar. U stvaranju albuma sudjelovala je i njezina dvogodišnja kći Eva koja će uskoro dobiti sestru.

Elena Tomeček Zdjelar, inače jedna od članica riječke grupe E.N.I. često uspavljuje svoju dvogodišnju kćer. Njezina Eva obožava glazbu i zapravo je bila najveći poticaj ovoj glazbenica u odluci da brojne poznate uspvanke objedini pod zajedničkim imenom. Kao svojevrstan podsjetnik na rane dane majčinstva nastao je prvi samostalan album ove Riječanke.

Pogledaj i ovo showbuzz slave 20 godina E.N.I. imaju novi singl "To je moj dan"

Pregled godine 2013: Ovo je pjesma GODINE!

Ovim albumom možete se prisjetiti dobro poznatih uspavanki, ali Elena je uglazbila i neke pjesme poznatih hrvatskih pjesnika. No,obzirom na Elenine korijene tu su i dvije slovačke uspavanke.

'Htjela sam da i njezin slatki glasić ovjekovječimo pa je ona otpjevala, točnije izrecitirala Črne oči i svima je poželjele laku noć na kraju. Čini mi se da je pokupila moje gene jer stalno pjeva, pleše, ima jako dobar sluh. Naravno da bi mi bilo drago da je glazba njena ljubav kao i meni.', kaže zgodna mama koja čeka i drugo dijete.

Priču o njima pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene