sretan dan žena!

Tko su najvažnije žene u životima poznatih Hrvata: ''Ako moram neku staviti na prvo mjesto, definitivno mama''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dan žena - 1 Dan žena - 2 Dan žena - 3 Obitelj Petko - 3 Obitelj Petko - 4 Obitelj Petko - 1 Sergej Ćetković In Magazin: Sergej Ćetković - 3 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 +9 Ivan Dečak Galerija

Ekipa In magazina današnju emisiju započela je čestitkama. Svim svojim gledateljicama zaželjeli su sretan Dan žena! Što žene mogu, a muškarci ne, ali i tko su najvažnije žene u životima poznatih Hrvata, u minutama posvećenima pripadnicama ljepšeg spola pogledajte u prilogu Julije Bačić Barać.

Danas je jedini dan u godini posvećen samo ženama. Nježniji smo i ljepši spol kojem se zbog mnogih osobina dive i muškarci.

Pogledaj i ovo Severina - 2 Dirljivi trenutak Na Noćnom maršu Severini je jedan muškarac uručio poklon koji ju je rasplakao: ''Nosit ću ovo rado!''

''Mi možemo da budemo pametni, da budemo filozofi, da snažni, ali mislim da su žene oštroumnije, bistrije, pametnije od nas, da gledaju sve drugačije, ali jedni bez drugih ne možemo, ne kažu bez veze bolja polovina'', zaključio je Sergej Ćetković. 

''Mislim da se žene bolje snalaze i u nekim kriznim situacijama, kaže se da muški mozak može raditi samo jednu stvar, a ženski simultanka što god treba'', izjavio je Dalibor Petko. 

I svatko od nas ima u životu one svoje najvažnije žene.

''Moja kćer, moja životna partnerica i moja majka'', pohvalio se Ivan Dečak. 

''Ako moram neku staviti na prvo mjesto to je definitivno moja mama'',priznao je Dalibor Petko. 

''Najvažnije žene u mom životu su svakako mama i sestra koje najviše utječu na mene, sve tri smo različite, ali imamo najveću moć jedna na drugu'', otkrila je Mia Dimšić. 

 ''Moja baka. Baka je uvijek bila tu za mene, jako topla osoba, brižna'', kaže Tara Thaller. 

''Moja mama je nekako bila stup kuće, bilo nas je petero, mi trojke i još dva starija brata i ona je je preuzela ulogu da nas othrani jer tata je već bio malo stariji, on je 20 godina stariji od mame'', priča Ana Zaninović. 

Duga je lista svega onog što žene mogu, a muškarci baš i ne.

''Ja sam bio na oba poroda svoje djece i ja kad sam vidio što žene mogu izdržati, ja sam doslovno kleknuo na koljena i poklonio se i rekao Bože hvala ti što nisam žena'', priznao je Ivan Dečak. 

''Dok sam bio mali sam uzimao zdravo za gotovo što je uvijek ručak skuhan, što je sve opeglano, što je kuća čista, a još je mama preko dana prodavala povrće na placu, bila u vrtu tako da žene kapa dolje. Ženama je teže nego muškarcima i stvarno se divim svakoj'', priznao je Dalibor Petko. 

Snažne i nježne u isto vrijeme, često drže tri, katkad i četiri kuta kuće, i sve to mogu samo zato što su žene.

''Ja naime živim s četiri muška koji se trude biti na nivou zadatka, ali muškarci ne vide ono što žena vidi koliko god ti žele pomoći i kod muškaraca je uvijek može pričekati, a mi smo žene ono - ne može pričekati, ja ne mogu sjesti i odmoriti dok nisam sve očistila i pospremila. Evo to je takav neki sklop u našoj glavi, zašto je tako pojma nemam'', priznaje Daria Lorenci. 

Zato danas ne zaboravite dragim vam ženama čestitati njihov dan.

''Mislim da se ako ništa drugo taj dan trebamo sjetiti naših dragih žena i učiniti mali znak pažnje'', zaključio je Dalibor Petko. 

''Želim svima da čuvaju svoje majke, svoje žene, kćerke da im posvećuju što više pažnje'', poručio je Sergej Ćetković. 

I tako svaki dan, a ne samo danas!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger i Mitch Stone - 1 Kim Basinger i Mitch Stone - 2 Kim Basinger i Mitch Stone - 3 Kim Basinger (Foto: Profimedia) +2 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekadašnja seks-bomba uhvaćena u javnosti nakon dugo vremena, a razlog zbog kojeg se već godinama skriva baš je tužan

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +26 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Nenad Tatarinov umalo nastradao od svoje Maje, pogledajte kako se snašao u nezgodnom trenutku i pokazao dobre reflekse!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene