Sada je drugi čovjek

Kedžo o operaciji: 'Kada sam razmišljao o tome, napravio sam najgoru grešku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se prije dva mjeseca odlučio na zahvat kojim su mu ispravili donju čeljust, Damir Kedžo nije ni slutio da će mu operacija promijeniti život.

Damir Kedžo će 27. godinu svojeg života pamtiti kao veliku prekretnicu. Progenija, urođena deformacija donje čeljusti, mučila ga je još od djetinstva. Zbog nje nije mogao ispravno jesti ni govoriti pa se odlučio na drastičan zahvat, tijekom kojeg su mu slomljene obje čeljusti.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

'Zadnji put kada sam razmišljao o operaciji prije sedam godina, napravio sam najgoru moguću početničku grešku i otišao sam na Youtube. Nakon trideset sekundi, ugasio sam Youtube i rekao, ne ja na ovo ne idem!', priznao je Damir.

Činjenica da se tijekom operacije lome obje vilice, uplašila je mladog pjevača.

Damir Kedžo operirao čeljust: Nakon 2 mjeseca izgleda potpuno drugačije!

'Iako sam u tih sedam godina rekao da meni to ne treba, kirurg mi je u razgovoru rekao koje su sve posljedice mog nemara. U roku od sedam dana počeli smo s pripremama za operaciju', otkriva pjevač.

Ono što je mladi pjevač doznao u sudbonosnom razgovoru je, između ostalog, i činjenica da će se u budućnosti morati suočiti s gubitkom zubi.

Zbog nepravilnog zagriza, Damir je krivo izgovarao sve glasove, a najgore mu je bilo to što mu je iz usta ispadala hrana.

Što je još mladi pjevač ispričao, saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene