Proslavljena atletičarka

Blanka Vlašić otkrila što najviše želi: To je najveći blagoslov!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna atletičarka sudjeluje u velikom volonterskom projektu '72 sata bez kompromisa'. Podršku akciji dala je u Splitu, u udruzi Lastavica.

Velikim volonterskim projektom '72 sata bez kompromisa', oko 1500 mladih volontera preplavilo je Hrvatsku dobrim djelima i pokazalo solidarnost i zajedništvo. Podršku ovoj hvalevrijednoj akciji pružila je i Blanka Vlašić, koja se u Splitu družila s članovima iz udruge Lastavica.

Pogledaj i ovo Nikola Karabatić i supruga romantični trenuci Nikola Karabatić nekad je ljubio našu proslavljenu sportašicu, a pobjedu protiv Hrvatske proslavio je u zagrljaju supruge!

Naša proslavljena atletičarka je za inMagazin otvoreno progovorila o svom odnosu prema vjeri, otkrivši nam da joj je najveća želja postati majka.

Kraljica visina: Njezin duge noge idu do neba!

'Ja se nadam da će to stvarno doći i da je Bog zacrtao neki plan za mene, samo moram biti strpljiva i prepustit se tom njegovom planu. Sigurno da odrastajući u velikoj obitelji isto priželjkujem jednog dana biti dio jedne takve priče. Mislim da je to najveći blagoslov', izjavila je Blanka.

Što je još proslavljena atletičarka otkrila, pogledajte u prilogu inMagazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene