Sjećate se njih?

Baruni se vraćaju na scenu i otkrivaju na što su sve bile spremne njihove obožavateljice: "Roditelji su ju micali ispred kuće"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Baruni - 1 Baruni - 2 Baruni - 3 +0 Baruni - 4 Galerija

"Neka pati koga smeta", "Dobro mi došla stara ljubavi", "Kada Sava krene prema Brodu" - samo su neki od bezvremenskih hitova Baruna. Nakon dugogodišnje stanke, dečki se vraćaju na scenu, a pridružio im se i novi član. Koja im je pjesma umalo zapečatila karijeru, ali i na što su sve bile spremne njihove obožavateljice, otkrili su Anji Beneti za In magazin.

Baruni se vraćaju na scenu. Skinuli su prašinu sa svojih instrumenata i mikrofona te na radost publike najavljuju povratak na pozornicu.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić - 7 Ženi prepustio sve! Enis Bešlagić iskreno o životnim radostima, 50. rođendanu i odgoju djece: "Ja kažem - da sam bio kući, sad djeca ne bi bila ovakva!"

"Došlo je nekako spontano do odluke, više onako poneseni upitima naših fanova", priznao je pjevač Danijel Banić.

"Naravno da se radujem povratku , dobro je došla ta pauza, i ta korona koja je bila prisilna pauza, a naravno povratak među publiku je želja oduvijek", dodao je gitarist Dubravko Jagarinec.

Prije tri godine zauvijek je zaspao njihov bubnjar Miroslav Budanko - Ajzić, pa se Barunima pridružio novi član.

"Iako sam tek par mjeseci kako smo se oformili , imam osjećaj da sam tu godinama. Izuzetno veselje kod mene, jedna velika čast za mene biti u takvom bendu, vjerujem da ćemo svi biti dovoljno motivirani da se bend vrati tamo gdje mu je mjesto", izjavio je Mladen.

A možda je stiglo vrijeme i za neki novi hit.

"Potrudit ću se ovih dana da im napravim neku novu pjesmu, a oni koliko vidim vježbaju kao nikad, tako da očekujem da će se prvo vratiti koncertno, a onda diskografski, a samim time , eto mi posla opet", zaključio je Miroslav Rus.

Kao davne 1998., kad je usred Svjetskog nogometnog prvenstva iznjedrio navijačku himnu "Neka pati kome smeta".

"Došli u studio usred noći 3- 4 ujutro, odmah snimka, snimanje spota, odmah su se išli štampati cd-i i navečer je bila prezentcija pjesme i spota u Dnevniku. Prime time i nšsa stvar. To je bilo nešto vanzemaljski", priznali su dečki.

Osim Vatrene, Baruni su stihovima Plave balade podržali i sve ljubitelje Dinama, i to u vrijeme kad su njegovi igrači na dresovima nosili ime Croatia.

"Imali smo dovoljno hrabrosti s tim izaći van, iako se moglo dogoditi da sami sebe pokopamo prije nego smo krenuli", zaključili su.

A onda je i Sava krenula prema Brodu, u ime svih prognanika iz Bosanske Posavine.

"Dolazili su nam političari koji su rekli - do kad vi mislite te zabranjene pjesme objavljivati? Onda smo im mi rekli, ali to su samo pjesme, vi ih zabranjujete, mi ih ne zabranjujemo", prisjetili su se.

U sjećanje im se urezalo i kad su se doslovno morali skrivati od jedne napasne obožavateljice.

"Moji roditelji da bi ju maknuli da im ne sjedi pred kućom, rekli su joj da smo mi otišli na televiziju. Prije nego sam ja došao do televizije, ona je već bila tamo i pokušavala ući unutra, predstavljajući se portiru da je ona naša pjevačica, da ona mora doći u emisiju", otkrili su.

Na što su pak spremne neke nove obožavateljice dobrih starih Baruna, doznat ćemo uskoro.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene