Pogledajte video

Atraktivna Ukrajinka predstavlja splitski dizajn

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zanosna pjevačica i model iz Ukrajine Anna Sedokova i naša Monika Sablić dugogodišnje su prijateljice i kume, a uskoro i poslovne suradnice. Zgodna će Ukrajinka biti zaštitno lice iduće modne kampanje splitske dizajnerice.

Splitska dizajnerica Monika Sablić u novu radnu godinu ušla je s odličnim poslovnim potezom! Zaštitno lice njezine nove modne kampanje postat će ukrajinska zvijezda Anna Sedokova.

Pogledaj i ovo Monika Sablić i Feđa Klarić - 1 ''Svi zovu, pitaju...'' Splitska dizajnerica i legendarni fotoreporter udružili su snage i napravili novi suvenir grada Splita!

Mystique - More splitskih ljepotica na ludom partyju!

'Već se davno rodila ta ideja, samo što nikako nismo mogle uskladit termine, da ona uopće doleti iz Amerike tu. Najprije je ona bila trudna, rodila je malu Moniku, onda sam ja bila trudna', rekla je Monika, a vijest je potvrdila i Anna, poznata pjevačica i model, koja će utjeloviti glamuroznu, romantičnu i senzualnu ženu, kako je kreativno zamišlja i modno potpisuje njezina velika prijateljica Monika.

Splitska Victoria Beckham i atraktivna Ukrajinka prijateljuju dugi niz godina, otkad je Monikin suprug Goran Sablić zaigrao za Dinamo Kijev. Dugogodišnje prijateljice veže i dvostruko kumstvo.

Suradnja dviju prijateljica čini se pun poslovni pogodak koji bi ambicioznoj Moniki mogao otvoriti vrata svjetskog modnog tržišta. Pogledajte prilog inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene