Napunila baterije

Odmor u Parizu: Zvijezda serije "Drugo ime ljubavi" otkrila detalje putovanja u Grad Svjetlosti

Arija Rizvić Arija Rizvić In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić (Foto: IN Magazin) +0 Arija Rizvić (Foto: Nova TV) Galerija

Glumci serije "Drugo ime ljubavi" vratili su se snimanju novih nastavaka. Odmorili su se i napunili baterije te su spremni za nove radne pobjede. Glumica Arija Rizvić pauzu je iskoristila i za putovanje u Pariz. Grad Svjetlosti obišla je s kolegicom iz serije Katarinom Baban, a našoj je ekipi ispričala kako su se provele. Otkrila nam je i kako se osjeća zbog nominacija svojih projekata za nagradu Zlatni studio te kakve joj poruke stižu u inboks.

Nakon kratke stanke odmor je završio za glumce serije "Drugo ime ljubavi". Svježi i puni energije vratili su se na set, među njima i Arija Rizvić.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Odmorila sam se. Može uvijek više, ali bila sam u Rijeci sa svojima, s najužom obitelji, onda sam malo radila izlete po Istri i onda sam išla u Pariz s kolegicom Katarinom Baban. Jako smo se lijepo provele, iako je kratak put bio, tri dana, ali vidjele smo dosta toga i vratit ćemo se sigurno", otkrila nam je Arija.

Čak je i legendarna Audrey Hepburn govorila ''Pariz je uvijek dobra ideja''. Grad Svjetlosti osvaja svojom veličanstvenom arhitekturom, muzejima, umjetničkim galerijama, a upravo to osvojilo je i Ariju.

"Duh grada, te umjetničke četvrti, nekako jako su opušteni Francuzi, vole popiti i pojesti, ali treba više dana da se stvarno istinski upozna Pariz i sve što on nudi", rekla nam je Arija.

Sada se vraćaju uobičajenom ritmu na setu, a Ariju, odnosno Maju Krpan, čekaju i novi uzbudljivi zapleti.

"Ja sam mirna, nisam tako buntovna bila u njezinoj dobi, nisam nepromišljena. Ja uvijek dva put promislim o svemu, a ona u sve ide glavom bez obzira. Zabavno je i meni je avantura igrati Maju", objasnila je Arija.

Uloga joj je donijela prepoznatljivost, ali i različite komentare gledatelja kojima se ne sviđa Majino ponašanje u seriji. No mnogo je više riječi potpore, a broj pratitelja na društvenim mrežama iz dana u dan samo raste.

"Dobivam stalno poruke, to mi je jako simpa, ali i ponude. Sad sam dobila ponude za film koji bih trebala snimati na proljeće. Serija je ipak platforma za neafirmirane glumce, zapravo te publika i struka prepoznaju", izjavila je.

Javljaju se, naravno, i muški obožavatelji, a onaj koji će je osvojiti mora biti...

"Volim da me se nasmijava. Stvarno volim taj iskreni i dobar humor i što ja znam, da smo slični. To uvijek nekako tražimo, osobu sličnu sebi", priznala je.

Pred Arijom je i sezona nagrada. Prva među njima je Zlatni studio, za koji je nominirana serija "Drugo ime ljubavi", ali i njezina kazališna predstava.

"Ja sam inače i redateljica, to već naša publika zna. Predstava 'Tri X i ja', koju sam režirala u suradnji s Filipom Nolom, koji je inače i autor tog teksta, izvedena je u ZKM-u i nominirani smo u kategoriji najbolje predstave godine i jako sam sretna zbog toga", otkrila nam je.

Prvu nagradu ova glumica i redateljica dobila je kad je imala samo 23 godine. Predstava "Povratak", koju je režirala, osvojila je nagradu publike na Marulićevim danima u Splitu.

"To mi je bilo ogromno iznenađenje i velika sreća. Stvarno je lijepo za mladog umjetnika da dobije neko priznanje za svoj rad i to je zasigurno vjetar u leđa", zaključila je Arija.

Vjerujemo da je nagrade tek čekaju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Celebrity Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene