Neodoljivi prizori

Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Galerija

Alessandra Ambrosio snimljena je u minijaturnom bikiniju na jednoj od pješčanih brazilskih plaža.

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio svjetsku je slavu stekla kao jedna od najatraktivnijih anđelica Victoria's Secreta, danas, iako je u mirovini svojim tijelom i dalje mami uzdahe muškaraca ali i žena gdje god da se pojavi.

Alessandra se tako našla u središtu pažnje na plaži brazilskom Florianopolisu gdje je prošetala u minijaturnom bikiniju koji je otkrio njezine draži i jedva obuzdao bujno poprsje.

38-godišnja ljepotica nije poznata kao ljubiteljica izležavanja na plaži već obožava bilo kakve aktivnosti i sport na omiljenim joj pješčanim plažama pa je i ovog puta snimljena dok igra tenis, odbojku i uživa u čarima morama.

U 2020. je godinu ušla s dečkom Talijanom Nicolom Oddijem na jednoj od plaža u Brazilu, a nekoliko dana ranije na profilu na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u njegovom zagrljaju. Uz dečka Nicolu, Alessandra je u novu godinu ušla u društvu 11-godišnje kćeri Anje i 7-godišnjeg sina Noaha koji su joj najveća ljubav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Celebrity Završen krizni sastanak: Kraljica podržala Harryja i Meghan i dala im još vremena za konačnu odluku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene