Simpatična Andrea

'Dok su sa mnom u vezi dečki imaju imunitet poput saborskih zastupnika!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' našoj je ekipi otvorila vrata svojeg stana!

Koliko je toga što ste u životu pomislili, a niste se usudili podijeliti ni s najbližim prijateljima? O svim tim sitnicama, kojih se katkad sramimo, stand-up komičarka, radijska voditeljica i spisateljica Andrea Andrassy javno progovara. Priznaje da bivšima ne želi uvijek sve najbolje i bez oklijevanja kaže da ne misli da je lijepa bez šminke. I zato je volimo.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 1 Kao iz Hollywooda Minea se veseli novoj večeri uz omiljeni show, a najavila ga je u haljini s iznimno neobičnim korzetom!

Za sebe kaže da je uvijek iskrena, a iskrenost je ne dovodi u neugodne situacije. Dapače, katkad joj čini život jednostavnijim.

'Ja ne volim općenito to mistificiranje, to kad tebi dečko pošalje poruku pa si sad ti misliš - što je on sad htio reći, što je on mislio...Ja ga pitam: šta si ti mislio s ovim? Jer ne znam, nekako mi je glupo ići okolo, to cure često rade. Dobiju poruku i onda idu preko pet frendica i pokušavaju doći do informacije što je on htio reći, a izvor je - tu. Pitaj njega, on zna', rekla nam je Andrea.

Andrea Andrassy nakon što je pobijedila kao Severina: 'Stekla sam veliko poštovanje prema njoj'

Sve one koji s nestrpljenjem iščekuju svaki novi Andrein tekst, razveselit će vijest da će one najbolje ujediniti - u knjigu. Saznali smo koliko se njezine kolumne temelje na stvarnim događajima.

'Moje kolumne su nekakav miks nečega što ima nekakvu podlogu u stvarnosti, onda ja to nadogradim sa nekakvom zanimljivijom pričom, malo karikiram nešto. Puno puta stvari koje su se dogodile 'meni' su se zapravo dogodile mojim prijateljicama', objašnjava.

A dečki u njezinom životu, tvrdi, nemaju razloga za strah.

'Na primjer, kad pišem da sam išla na spoj...Naravno da ja nisam išla na taj spoj, i naravno da su moji dečki, koji god oni bili, uvijek zaštićeni, 100%. Imaju imunitet, kao u saboru. A sad, kad ti izađeš iz sabora, to je već drugo. Onda ti možemo skinuti imunitet, al ne bih ni tada', otkrila nam je Andrea.

Iako se ime Marko često spominje u njezinim tekstovima, ne radi se ni o jednom njezinom bivšem. O kome se točno radi, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene