''desio se taj klik''

Posebna veza Željka Bebeka i Dubrovnika: ''Pokazuje se da smo bili jedno za drugo, o razlici u godinama nikad nismo razmišljali''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Ružica i Željko Bebek - 1 In Magazin: Ružica i Željko Bebek - 2 In Magazin: Ružica i Željko Bebek - 3 In Magazin: Ružica i Željko Bebek - 4 In Magazin: Zvonimir i Željko Bebek - 1 In Magazin: Zvonimir i Željko Bebek - 2 In Magazin: Zvonimir i Željko Bebek - 3 In Magazin: Zvonimir i Željko Bebek - 4 In Magazin: Zvonimir Bebek - 1 +19 In Magazin: Zvonimir Bebek - 2 Galerija

U godini u kojoj obilježava pedesetu obljetnicu blistave karijere, Željko Bebek je s posebnom emocijom održao koncert u Dubrovniku. Upravo u gradu ispod Srđa prije 22 godine uplovio je u bračnu luku s voljenom Ružicom. Sve o dubrovačkim akordima ljubavi i obiteljskoj glazbenoj harmoniji doznala je Ana Vela za In magazin.

Već i kratak boravak s Ružicom i Željkom Bebekom dovoljan je da shvatite kako skladan bračni par veže duboko prijateljstvo i međusobno poštovanje. A sve je počelo upravo u Dubrovniku.

''U ovoj godini imamo 22 godine braka, sklopili smo ga tu nedaleko na kuli Minčeti, na taj način smo sebi ostvarili želju, jedan san koji smo dugo željeli, dok smo se zabavljali, da ćemo taj dan provesti najbolje moguće i zato smo izabrali Dubrovnik. Pokazuje se da smo bili jedno za drugo i da smo se sreli u vremenu kad je to bilo moguće, da je bilo moguće da se sretnemio i ranije, i ranij bismo zasnovali ovakav isti odnos, i mislim da bi na isti način bili sretni'', govori Željko Bebek. 

Razliku od 34 godine nikad nisu osjećali.

''Što ja znam, možda je nekome potrebna manja razlika, možda je nekome potrebno da mu supruga bude starija, ali nismo o tome razmišljali. Razmišljali smo o tome da nam je taj trenutak kad smo se sreli, da se desio taj klik koji će se pretvoriti u zajednički život, da stvorimo lijep brak i život, ali i lijepu obitelj. Da imamo uspješan život i obitelj i Bogu hvala, sve nam je to pošlo za rukom'', kaže Bebek. 

Ružica i Željko ispisuju priču o zajedništvu, koje je stvorilo snažan temelj za skladnu obitelj. Zato ne treba čuditi da su Željku upravo posljednje godine, kada nastupa sa svojim sinom, najposebnije u karijeri.

''Taj trenutak kad se popeo prvi put na pozornicu, vidio sam da će i moj život i glazbenika biti drukčiji, da kažem - ljepši'', dodao je Bebek. 

''Mislim da je ta želja u meni narasla kroz rano djetinjstvo zato jer sam se bavio raznim sportovima, i pod kraj osnove sam počeo svirati gitaru, a proizašlo je iz tog stalnog, rekao bih, trenerskog odgoja u klubovima gdje vam govori što i koliko morate raditi i to mi je počelo ići na živce. Pronašo sam da je umjetnost područje gdje nema granica, baš kao i u glazbi'', govori Zvonimir Bebek. 

Otac i sin dijele snažnu vezu i predanost glazbi.

Iako je u pedeset godina karijere bilo mnogo nezaboravnih trenutaka, jedan je Željku Bebeku ostao u posebnoj uspomeni.

''Koncert u 10. mjesecu koji je bio u zagrebačkoj areni, on je snimljen i publika će ga dobiti kao i CD, i DVD i gramofonsku ploču'', govori Bebek. 

Mašta li Zvonimir o samostalnoj karijeri?

''Pa mislim da je to jedan prirodni put koji će doći u jednom trenutku, ništa ne planiram tako striktno, sad smo najviše posvetili ovogodišnjoj turneji povodom tatinih 50 godina karijere, pripremali smo puno koncert u Zagrebu i sad se spremamo za koncert u Splitu 16.3., i zapravo to nam je prvo što jedva čekamo, pa ćemo vidjeti za dalje'', zaključio je Zvonimir. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 +27 Jelena Perčin Nekad i sad Isplivale fotografije Jelene Perčin snimljene na njoj emotivnoj večeri, evo zašto nitko ne vjeruje koje su godine nastale!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene