Čuju li se svadbena zvona?

Šest mjeseci ljubavi bubnjara Pravila igre i poznate hrvatske influencerice: ''Bacio sam sidro i točka!''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Galerija

Iako je njihovo poznanstvo počelo poslovnom suradnjom, bubnjar Pravila igre i hrvatska influencerica ubrzo su shvatili da su zaljubljeni. Goran Belošević i Ecija Ivušić u ozbiljnoj su ljubavnoj vezi. Za In Magazin su otkrili koliko su romantični, kako Goran pomaže Eciji u vođenju društvenih mreža te što svojoj publici pripremaju Pravila igre.

Iako su Pravila igre osvojila srca mnogih djevojaka svojim pjesmama. O privatnom životu članova benda malo se zna. Tu šutnju prekinuo je Goran Belošević koji je javno priznao da ljubi radijsku i televizijsku voditeljicu Eciju Ivušić.

"Kad sam objavio prvi puta našu zajedničku sliku napisao sam iskreno da vjerujem da je to početak jedne uspješne suradnje - poslovne suradnje, koja je i tada polako bila i u ljubavnom segmentu. Nastavilo se da, samo eto sad i ljubav i posao i savršeno funkcionira tako da ne možemo ništa reći da se požalimo'', kaže Goran. 
Ton: Ecija Ivušić, voditeljica

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

"Cijelo vrijeme mi je šef, ne mogu pobjeći, prvo na teniskim terenima sada mi je menadžer'', kaže Ecija. 

Upravo su Ecijine društvene mreže njezin trenutno primarni posao, a uhvatiti savršenu fotografiju nije nimalo lagan zadatak. A onda tu uskače Goran koji se polako ali sigurno sve više praksira sa fotoaparatom.

"Stvarno mi super dođe kad mi svugdje stvarno idemo zajedno i stvarno super slika. Ajme cijelo vrijeme ga hvalim, ajmo nešto drugo'', kaže Ecija. 

Iza njih je sretnih zajedničkih 6 mjeseci u kojima uživaju i ne odvajaju se jedno od drugog. Što će biti u budućnosti ne znaju, ali im je za sad lijepo, pa i ako stigne prsten - Ecija se neće ljutiti.

"Bacio sam sidro. Sve je moguće i točka'', govori Goran.

Bubnjar Pravila igre ne skriva svoju sreću, a ni to da je upravo on taj koji je romantik u njihovoj vezi.

"Tipa kad me pitaju za Valentinovo, ma kod mene je Valentinovo svaki dan", kaže Goran. 

A prihvatljiv je jedino odlazak ako su u pitanju Pravila igre, ovo ljeto je bilo nešto nastupa ali zato u studiju rade punom parom. Goran otkriva kako pripremaju jedno veliko iznenađenje za svoju publiku.

"Vrlo vjerojatno će Pravila igre po prvi puta izdati jednu božićnu pjesmu. Sad smo u nekoj predprodukciji snimanje demosa, kroz 11. mjesec snimanje spota i početak 12. kad sve krene. Ali mislim da svake god je to sve ranije s tim pjesmicama i reklamama, a sad je već 15.11. Eto prvi puta Pravila igre sa božićnom pjesmom", priča Goran. 

A da može biti itekako sklad na ljubavnom i poslovnom planu dokazali su nam Ecija i Goran, a mi im želimo još mnogo zaljubljenih trenutaka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene