Konačno priznali

Na specijalnom okupljanju "Prijatelja" procurili dosad nepoznati detalji, između nekih su frcale iskre i u stvarnosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Schwimmer je prilikom emitiranja specijalne epizode serije "Prijatelji" otkrio da je bio zaljubljen u Jennifer Aniston.

Obožavatelji jedne od najpopularnijih serija svih vremena, legendarnih "Prijatelja" konačno su dočekali ono što su čekali gotovo 20 godina, njihova omiljena ekipa ponovno se okupila u posebnoj epizodi i sve razveselila, ali i duboko dirnula.

Pogledaj i ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zna se i o kome je riječ Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Specijal je potrajao 105 minuta, a Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Matthew Perry našli su se zajedno pred kamerama prvi put nakon 2004. godine. Tom prilikom ekipa se uz pomoć slavnog voditelja Jamesa Cordena prisjetila najboljih trenutaka sa snimanja i to čitajući scenarij, igrajući igre pogađanja. Pridružili su im se neki slavni obožavatelji poput Lady Gage, Mindy Kaling i Davida Beckhama, a pojavili su se i neki glumci koji su gostovali u seriji kao što su Tom Sellcek, Reese Witherspoon i Maggie Wheeler.

A ono što će mnogi zasigurno ponajviše pamtiti je priznanje Davida Schwimmera da je i u stvarnom životu bio zaljubljen u Jennifer Aniston, baš kao što su to bili njihovi likovi Ross i Rachel.

"U prvoj sezoni sam bio jako zaljubljen u Jen. Ali bilo je to poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je David.

"Sjećam se da sam rekla Davidu: 'Bit će ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji. Prvi put smo se poljubili u onom kafiću, sli mi smo svu svoju ljubav i obožavanje jedno drugoga usmjerili u Rossa i Rachel", dodala je Jennifer.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene