Nova Maja!

Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Galerija

Maja Šuput drastično je promijenila imidž, a najnovije fotografije objavila je na Instagramu.

Maja Šuput se na iznenađenje svojih vjernih obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama pohvalila drastičnom promjenom imidža koju nitko nije očekivao, ali svi su se složili u jednom, a to je da izgleda savršeno.

Pogledaj i ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 "Majke mi, ja ga gledam..." Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

Naime, na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira s kratko ošišanom kosom, s kakvom ju nismo vidjeli posljednjih nekoliko godina, a moramo primijetiti da joj pristaje i više nego odlično. Uz to Maja je pokazala i goli trbuh i top-formu u koju se vratila samo dva mjeseca nakon poroda.

Nedavno je otkrila i kako se vratila svojim treninzima pilatesa i već onda sve ostavila u čudu s pitanjem gdje je nestao trbuh od poroda, te s brojnim komplimentima i pohvalama na račun izgleda.

"Majo, gdje ti je trbuh od poroda? Ženo, izgledaš bolje nego one koje rode s 25 godina. Ti si kraljica. Odlično izgledaš, kao da nisi rodila", "Svaka čast. Izgledate sjajno", "Bravo. Pilates je odličan izbor", "Majo, tebi ne treba teretana, izgledaš kao curica! Gdje ti je trbuh?", napisali su joj tada.

Maja je postala majka dječaka Blooma, kojeg je prije dva mjeseca dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a neumorna pjevačica tijekom trudnoće je snimila i All Stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem ju gledamo u ulozi voditeljice zajedno s Franom Ridjanom.

 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene