Posebno značenje

Na posljednjem počivalištu Marine Tucaković stoji poseban detalj koji skriva emotivnu priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marina Tucaković napustila nas je prije godinu dana, a sada je otkriveno i što jedan detalj na njenom posljednjem počivalištu otkriva.

Marina Tucaković bila je poznata autorica i spisateljica brojnih pjesama estradnih pjevača. Omiljenu autoricu mnogi i godinu i nešto više od smrti brojni ne mogu preboljeti, a ovih dana Marina bi napunila 69 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Okupili se brojni poznati Tuga na komemoraciji Marine Tucaković: Karleuša neprestano brisala suze, a plakale su i druge zvijezde iz regije

Tucaković je sahranjena na beogradskom groblju, a njeno posljednje počivalište došli su posjetiti brojni obožavatelji, kolege i prijatelji.

Mnogi su na grobu mogli primijetiti i poseban detalj, ikonu Djevice Marije s djetetom, a pretpostavlja se da ovo ima posebno značenje. Marina je, navodno, ovu istu ikonu donijela na grob svog sina Miloša Radulovića kad je preminuo, a njena posljednja želja bila je da bude sahranjena upravo pokraj njega, piše srpski Blic.

Njen suprug Aleksandar Radulović i drugi sin Milan tu su joj želju i ispunili.

Milan se povodom rođendana sjetio svoje majke te objavio i nikad viđenu fotografiju iz njene mladosti na kojoj uživa sa suprugom i sinom, a u opisu je stavio samo emotikon srca.

Marina je u rujnu 2021. godine izgubila bitku s karcinomom dojke s kojim se borila od 2018. godine i preminula je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu gdje je provela zadnje dane nakon što joj se stanje pogoršalo.

Autorica je nekih od najpoznatijih hitova s ovih prostora i napisala je pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i brojne druge zvijezde.

Neke od hit pjesama koje su izašle iz njezina pera su "Tri sam ti zime šaptala ime", "Što to bješe ljubav, "Malo mi je jedan život s tobom", "Tridesete" Severine i mnoge, mnoge druge.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gorana Milaković - 1 Gorana Milaković - 2 Gorana Milaković - 3 Gorana Milaković - 4 +7 Gorana Milaković - 5 inMagazin Prošlogodišnja finalistica MasterChefa dokaz je da ova emisija mijenja život, evo koji si je san Gorana ostvarila!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene